Choć sprzątam swoje stanowisko i teren wokół mnie podczas każdego wędkowania, chętnie przyłączył bym się do akcji ale niestety dziewiątego rano pracuję :( , wszystkim sprzątającym życzę dobrego humory i oby pogoda dopisała.
Wszystkich wędkarzy i nie tylko zapraszam na
www.nasz-bugaj.pl.tl
pozdrawiam
Przykro mi z powodu naszego zbiornika wodnego. Brak śmietników (ostatnio tylko 2 widziałem), brak ławeczek. W ciągu ostatnich dwóch lat wszystko zostało zdemolowane, to co było już zniszczone. 2 razy w miesiącu wybieram się w niedzielę na spacerek z dziadkiem, nie raz poleci seta napoju babuni. Niestety od 2 lat obowiązkowo z plecakiem, bo gdzie wyrzucić pustą butelkę i papier po kiełbasce. Tylko do plecaka. Tak przy okazji zastanawiam się, co robi tam wywrotka gruzu od wiosny.
Tego nikt nie wie, nawet prezydent, który twierdzi, że można lepiej, bo kocha Piotrków...
Kolo nr 12 niech znajdzie sobie parobow.Nie ma stanowisk do wedkowania ryb jak na lekarstwo.Nie raz bralem w tym udzial i co za to mialem wielkie gowno stracony czas i nic wiecej za prace jaka sie wklada powinni dla uczestnikow w ramach podziekowania dac rabat na oplacenie karty lecz maja przekonanie masz jelenia to go dus jak sie zesra to go pusc
Wzieli by sie za zrobienie ławek bo brak ławek zdemolowane są wszystkie [cytat]
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!