Co za święto obchodzili chasydzi przy kirkucie w Piotrkowie T. 08.04.2024r. o godz. 19 z kropidłem w rękach na chodniku - głowa przy głowie wzdłuż 2-3 posesji- w okresie wyborów samorządowych????
Skoro u Wiernickuego radnym jest cecotka, to jestem zmuszony, bo tego nie chcę, zagłosować na Chojniaka. Lepiej niech cecotka będzie w opozycji, niż ma mieć wpływ na moje życie.
A policzyliscie ilu nowych radnych jest? Czy na pewno coś się zmieni. Głosowaliście na tych samych generalnie i chcecie zmiany?
Apel do dwojki z Łaczy nas Piotrkow... nie wchodzcie w żadne koalicje...z nikim. Od Was dwoje bedzie dużo zależało. Popierajcie madre perspektywiczne pomysly a glupoty kosz. Wspierajcie przedsiebiorcow handel w miescie. Nie rozrzucajcie publicznego grosza. Jest Was tak mało a nikt nie ma takiej siły.
Dotychczasowy prezydent był głuchy na głosy mieszkańców (protest w sprawie cen ciepła, ciągłe podwyższanie stałych opłat, itp.), no i się stało. Lepiej późno niż wcale. Niech to WSZYSTKO będzie nauczką dla następnych rządzących w mieście.
"Z sercem dla Piotrkowa
Darek Cecotka"
Takie imię ma wpisane w dowodzie osobistym?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!