metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)22.04.2011 22:16

"Kalina-Mastalerz" napisał(a):
ale pytanie czy zrobi karierę? Bo jeśli to jest ten pan " nie jestem wróżka ale kariery, w tych krótkich spodenkach mu nie wróżę"

Owszem to ten. Swego czasu kandydat na prezydenta Piotrkowa, w końcu poparł jednak kandydaturę Pola, obecnie apologeta i nadworny bajkopisarz RiG-u z bardzo ciekawą przeszłością przed transformacją.

00

Kalina Mastalerz ~Kalina Mastalerz (Gość)22.04.2011 22:22

Teraz zaczynam się śmiać... teraz wiem czemu mi napisał Wielmożny Pan, że powinnam wiedzieć kim jest? a tak tu bajka pisana jest"szydełkiem".

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)22.04.2011 22:25

Teraz zaczynam się śmiać... teraz wiem czemu mi napisał Wielmożny Pan, że powinnam wiedzieć kim jest? a tak tu bajka pisana jest"szydełkiem".

Komentarze Pana Lareckiego są wspaniałe - wystarczy przeczytać jeden by wiedzieć jakie będą kolejne komentarze, nawet jeśli komentowany tekst będzie dotyczył czegoś innego niż poprzedni.

00

Kalina Mastalerz ~Kalina Mastalerz (Gość)22.04.2011 22:30

"Marcin-Majewski" napisał(a):
Komentarze Pana Lareckiego są wspaniałe

Napisze ironicznie "Wspaniale", zamilknę niech będzie go więcej.

00

Stop złośliwości! Stop obgadywaniu! ~Stop złośliwości! Stop obgadywaniu! (Gość)22.04.2011 23:39

Znowu mieszanka zawiści i złośliwości! Wesołych świąt, czyli kolejna odsłona polskiej "życzliwości"!
I to już nudne, niesmaczne!

00

qwarc ~qwarc (Gość)22.04.2011 23:51

Uwierz, że wychowuję ale nie miernoty bezmózgie i nie chwaląc się czynie to z dobrym skutkiem. Zauważyłam, że Ty z kolei prawie każdego nazywasz debilem. A kim ty jesteś ?

Internauta klet na pewno jest KIMŚ i to nie tylko na tym forum. Pełny szacun klet!
Ale sądząc po twoich wpisach to daleka u ciebie droga do zrozumienia o co biega.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)23.04.2011 00:22

Teraz zaczynam się śmiać... teraz wiem czemu mi napisał Wielmożny Pan, że powinnam wiedzieć kim jest? a tak tu bajka pisana jest"szydełkiem

Lepiej już nie pisz. Pomóż wreszcie rodzicom przed świętami. Będzie to ulga dla nich ,a brak wpisów ukoi moje oczy .

Komentarz był edytowany przez autora: 23.04.2011 00:23

00

Kalina Mastalerz ~Kalina Mastalerz (Gość)23.04.2011 00:37

"MARKPIO" napisał(a):
Lepiej już nie pisz. Pomóż wreszcie rodzicom przed świętami. Będzie to ulga dla nich ,a brak wpisów ukoi moje oczy .

Musiałeś to edytować, będę uszczypliwa! :)

00

klet ~klet (Gość)23.04.2011 06:49

ale pytanie czy zrobi karierę? Bo jeśli to jest ten pan " nie jestem wróżka ale kariery, w tych krótkich spodenkach mu nie wróżę"

Nie oceniaj ludzi po szacie !
Lepszy jest człowiek odziany w strój, w którym jest mu wygodnie, i który potrafi wyrażać otwarcie swoje zdanie.
Najgorszy typ człowieka to ten odziany w ładny strój szyty na miarę, a we łbie pustka aż wiatr hula.
Przykłady takich ludzi hmm czy naprawdę muszę ich wymieniać przecież nie tak daleko mają swoją siedzibę ! To siedziba na Kasprowym Wierchu, gdzie halny hula aż miło i tylko słychać świst wiatru jak wpada jednym uchem, a drugim wylatuje.
Kukły odziane ślicznie zrobiły Was tych wyborców w listopadzie w wielkie wielkanocne jajo. Marionetki sterowane odgórnie układami i kolesiostwem wygrywają wybory dzięki gapiostwu wyborcy, którego zachwyca leżakowanie 4 letnie i miałkość, nijakość działań pro społecznych. Obijanie się w pracy publicznej przez długie miesiące. Przecież ten wódz 4 lata przespał na dobrej posadzie, za którą Ja, TY, My płacimy. Chcecie by Nasz pracownik się lenił ? Co z Was za zarządcy budżetem swojego portfela. Nauczcie się wydawać pieniądze logicznie. Jeżeli takich leni wybieracie na swoich przywódców to marnujecie podatki gorzej niż oni. Tyle, że oni mają x razy więcej od Was za dłubanie w nosie. Asystentka weźmie się cholewka do pracy jakiejkolwiek czy jeszcze nie czas (dopiero za 3,6 roku chyba będzie zryw do koryta przed wyborami) ?
Zastanawiam mnie dlaczego oceniasz ludzi po wyglądzie ? Jaki to jest wyznacznik wartości człowieka zakorzeniony w Tobie ?
Przecież to jest śmieszne i mam nadzieję, że tylko takie głupstwo wyrwało Ci się przez pomyłkę. Jeśli natomiast nie to tylko pozostaje płakać nad Tobą.
Przy okazji chyba temat się wyczerpał bo niejaki Majewski prywatę uskutecznia. Dlatego też MARKPIO ma rację - pomóż syny rodzicom.
Wesołych Świąt :)

00

idą święta - czy pamiętasz? ~idą święta - czy pamiętasz? (Gość)23.04.2011 08:20

Klet, masz rację. Nad niektorymi komentarzami można zapłakać.Więcej życzliwości i zrozumienia dla ludzi! I pokory, a jednocześnie trzeźwej oceny tego, co jest! Czego wy sie ludziska czepiacie? Oceniacie tak powierzchownie?Zawiść, zawiść, zawiść... I z tą zawiścią pójdziecie grzecznie i przykladnie święcić jajka... Wesołego...!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat