metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
JA ~JA (Gość)10.02.2016 08:04

PIS w Piotrkowie nie rządzi tylko ugrupowanie RAZEM DLA PIOTRKOWA Z SLD !!! a to nie PIS !!!

82

Piotrkowianin31 ~Piotrkowianin31 (Gość)10.02.2016 08:06

Izaaa lecz się na głowę bo źle z tobą.

68

x5 ~x5 (Gość)10.02.2016 08:30

Stare przysłowie mówi "Gdzie chleb tam ojczyzna". W Piotrkowie chleb jest tylko dla urzędników, reszta musi na nich pracować lub zdychać z głodu. Dopuszczono do likwidacji prawie całego przemysłu, niczego prócz marketów nie zbudowano.
Bieda się powiększa z roku na rok. Wyjeżdżają najzdolniejsi.Niebawem zostaną tylko koryciarze i emeryci. Prawo do eutanazji będzie dla nich luksusem.

131

miki ~miki (Gość)10.02.2016 08:41

Izaa zmień lekarza bo ten Cię oszuķuje. Większych bredni dawno tutaj nikt nie pisał.

55

Mazur ~Mazur (Gość)10.02.2016 08:32

@IZA Powiem więcej, jestes EPI szukaj pracy u siebie a nie psujesz rynek pracy w miescie

39

Obesrwer ~Obesrwer (Gość)10.02.2016 08:38

Zobaczcie co sie dzieje i co jest promowane w Piotrkowie. Wszędzie tylko szkoły tańca, teatrzyki , piosękarze. Dobrze kultura musi być. Ale na najwyższego z kultury człowiek się nie utrzyma.
Tu potrzeba dobrych przedsiębiorstw. Innowacyjnych to jest kierunek rozwoju. Jaki młody zdolny koleś będzie chciał zostać w PT bez perspektyw rozwoju.

110

his. ~his. (Gość)10.02.2016 09:02

cyt. "Piotrków Trybunalski - tu mieszkam" ....zgadza sie ,ale pracuję w Łodzi ,córka w Rzgowie ,zięć w Anglii. Dzięku temu mamy na czynsz.

200

ares1 ~ares1 (Gość)10.02.2016 09:07

Ciekaw jestem ilu tu rodowitych piotrkowian teraz się wypowiada??? :)))

83

Były_już_piotrkowianin ~Były_już_piotrkowianin (Gość)10.02.2016 06:10

Ja również po kilkudziesięciu latach mieszkania w Piotrkowie, przeniosłem się na wieś. Do miasta mam niecałe 10 min drogi, ale dużo mniej płacę za grunt, wodę itp. Mam tutaj ciszę, spokój, blisko las.

192

Adamo ~Adamo (Gość)10.02.2016 07:48

Niech ściągają inwestorów! Radomsko dużo lepisj sobie z tym radzi, nie wspominająć o Kleszczowie. Piotrków mając tak dobre położenie komunikacyjne od kilku lat nie ściągnął żadnego dużego zakładu pracy. Inna sprawa to podejście ludzi tu mieszkających, którzy plują nienawiścią i jadem do innych zwłaszcza zagranicznych. Nie przypadkowo wybory wygrywają tu ludzie pokroju Macierewicza.

226

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat