metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
burka ~burka (Gość)02.10.2010 19:44

"obserwator-polityczny" napisał(a):
Nie dajmy się zakłamaniu głosujmy na J Dziemdziorę. To jest najlepszy kandydat na Prezydenta m. Piotrkowa Tryb.

przepraszam, ze pytam, ale Dziemdziora podobno jest od 8 lat radnym. z czystej ciekawosci gdzie mohge poczytac co zrobil dotychczas dla miasta, bo zupelnie goscia nie znam a radia nie slucham. ma doswiadczenie w zarzadzaniu?

00

97-300 97-300ranga02.10.2010 20:28

"burka" napisał(a):
Dziemdziora podobno jest od 8 lat radnym. z czystej ciekawosci gdzie mohge poczytac co zrobil dotychczas dla miasta, bo zupelnie goscia nie znam

Pokaż swoja twarz,towarzyszu Dziemdziora !

00

rajca ~rajca (Gość)02.10.2010 20:44

"burka" napisał(a):
podobo miasto mamy bardzo zadluzone, ale tego nie wiem dokladnie.

To prawda. Chojniak zadłużył Piotrków bardzo.

00

wyborca ~wyborca (Gość)02.10.2010 20:52

Po co się licytują jak i tak wiadomo, że wygra ten który będzie miał najlepszą kampanię i bogatych sponsorów jak w 2002 Matusewicz. Na niego postawił RiG i się udało. Teraz RiG chowa się za zasłonką i ustami W.Maćkowiaka powiedział, że popierają Mazura. A kim ten Mazur jest, że znalazł poparcie w RiR? Ni z gruszki ni z pietruszki wyskoczył i nagle kandyduje na urząd prezydenta miasta. W Sejmiku Samorządowym Woj. Łódzkiego jest jeszcze jeden Marek Grynkiewicz były przewodniczący Rady Miasta w Piotrkowie. W sejmiku jest zastępcą Mazura. Myślę że to zagrywka Prawicy Razem i Mazura żeby wyeliminować Czaplę i Dziemdziorę. Masiarek nie ma szans. Chyba że się ugada z Chojniakiem za poparcie go to PiS dostanie kość do ogryzienia.

00

97-300 97-300ranga02.10.2010 21:43

"burka" napisał(a):
goscia nie znam a radia nie slucham. ma doswiadczenie w zarzadzaniu?

To miliciant jest, co on potrawi?Stop komunie !

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)02.10.2010 21:49

"burka" napisał(a):
nie wiem co takiego zlego napisalam. znam osoby z jego rodziny, ale jego osobiscie nie znam. jedynie z widzenia. mysle ze niepotrzebnie sie czepiasz.

Teraz rozumiem, jasne.

"burka" napisał(a):
a tak przy okazji to potwierdzam, ze gosc jest z piotrkowa. kiedys zajmowal sie sportem i dlatego nie wiedzialam ze to on startuje.

Mazur od dawna się sportem zajmuje. Teraz jest przewodniczącym Rady Wojewódzkiej Zrzeszenia Ludowe Zespoły Sportowe w Łodzi. Jest również członkiem Prezydium Krajowego Zrzeszenia LZS. Ponadto prezesem Okręgowego Związku Kolarskiego w Łodzi. A do tego przewodniczącym Rady Społecznej Wojewódzkiego Szpitala Specjalistycznego im. Mikołaja Kopernika w Łodzi, a jak się ten ogromny szpital modernizuje i przeobraża na korzyść, to w Łodzi wiedzą, a już najlepiej, lekarze i pacjenci, choć wiele tam jeszcze do wyremontowania według obowiązujących standardów i nowoczesnego wyposażenia.
http://marekmazur.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=4&Itemid=4

"burka" napisał(a):
podobo miasto mamy bardzo zadluzone, ale tego nie wiem dokladnie.

Podobno???
Zadłużenie jest tragiczne, na krawędzi bankructwa miasta i wynosi według pani skarbnik miasta 155 milionów złotych, ale to jest zdaniem niektórych kwota zaniżona - a przede wszystkim - liczona jest ta kwota bez odsetek!!!
A to wszystko przy rocznym budżecie miasta sięgającym ledwo 300 milionów złotych!
Zadłużenie to przy obecnie stosowanej w mieście polityce będzie się jeszcze bardziej pogłębiać i nawet wybrany na drugą kadencję ten sam prezydent w którymś momencie zostanie odwołany ze stanowiska przez rozzłoszczony "ciemny lud" w drodze referendum, bowiem mieszkańcy są w stanie sobie wyobrazić, że na koniec II kadencji zadłużenie Piotrkowa sięgnie kwoty apokaliptycznej.
Pora się wybudzić z letargu!

Komentarz był edytowany przez autora: 02.10.2010 21:52

00

burka ~burka (Gość)02.10.2010 22:06

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Ponadto prezesem Okręgowego Związku Kolarskiego w Łodzi. A do tego przewodniczącym Rady Społecznej Wojewódzkiego Szpitala Specjalistycznego im. Mikołaja Kopernika w Łodzi

to on organizowal w wakacje wyscig koloraski, w ktorym sciagal sie tez maly synek mojej kumpeli.
co do reszty to nei za duzo tych funkcji?

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)02.10.2010 23:47

"bart" napisał(a):
Marek Mazur, zdaje się ponadto, już na poczet prezydentury, zamieszkał w Piotrkowie. Dotychczas powszechnie było wiadomo, że mieszka w Opocznie. Podczas konferencji prasowej, piotrkowska lewica wręczyła nawet przewodniczącemu Mazurowi mapę, by zawsze bezbłędnie trafiał do Piotrkowa. Sam zainteresowany podkreślił, że mieszka w Piotrkowie.
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/590104,marek-mazur-kandydatem-na-prezydenta-piotrkowa,id,t.html[/cytat]
No, ale o co kaman? Na cholerę ten link? Znamy go, czytaliśmy tekst w dniu, kiedy się ukazał. Dzięki.
Z rzetelnością dziennikarzy bywa różnie.
Z rzetelnością tej niemieckiej gazety jeszcze bardziej różnie.
A o rzetelności lewicy chyba nie warto gadać. Wystarczy zajrzeć na ich piotrkowską stronkę www. i pośmiać się do woli. Z rozpaczy.
A poza tym - nie ufaj zbytnio! Prasa kłamie! Znasz to?
Marek Mazur urodził się w Piotrkowie, tu chodził do szkół i strzelał z procy, ma tutaj mieszkanie, nigdy się nie wyprowadzał. Jestem żywym świadkiem. Ma mieszkanie w Łodzi, dom w Opocznie.
Ja mam mieszkania w Piotrkowie i w Łodzi, a dom na Mazurach!
Kumpel, właściciel dobrej firmy z Piotrkowa, ma dom na półwyspie Peloponez, konkretnie w nadmorskim Tolo. I kąpie się w morzu jeszcze w listopadzie.
Więc właściwie, w czym rzecz?

00

guzgu ~guzgu (Gość)03.10.2010 07:47

Widziałem Dziemdziorę na telebimie-na młynie przy przejeżdzie kolejowym na Słowackiego

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga03.10.2010 08:55

"burka" napisał(a):
z czystej ciekawosci gdzie mohge poczytac co zrobil dotychczas dla miasta, bo zupelnie goscia nie znam a radia nie slucham. ma doswiadczenie w zarzadzaniu?

Chociażby tu: http://www.rada.piotrkow.pl/sesje/interpelacje.php

00

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat