Jeżeli p. Chojniakowi nic nie wychodzi, to sądzę że i p. Dziemdziorze tym bardziej "NIC" nie wyjdzie. Ale skoro Łapickiemu wychodzi to bo ja wiem...
Prawda jest taka, że przez cztery lata Chojniak zrobił dla naszego Miasta więcej, niż wszyscy jego poprzednicy od 90 roku! I mam nadzieje, że pozostanie kolejną kadencję Głową Piotrkowa! Pan Dziemdziora niech nadal beztrosko spaceruje po osiedlach, w tym wieku to zdrowo. Natomiast Mazur, który wraz z początkiem kampanii poczuł się piotrkowianinem powinien pilnować swoich interesów w Łodzi.
Doskonała wypowiedz.Brawo.Stop komunie!
Masiarek jest drugi ale tylko na tej fotografii celowo tendencyjnej. Od razu widać, że ktoś tu majstruje.
1. Chojniak
2. Masiarek
3. Czapla
4. Dziemdziora
5. Mazur.
A powinno być:
1. Chojniak
2. Czapla
3. Dziemdziora
4. Masiarek
5. Mazur
Jestem przekonany, że w II turze spotkają się Dziemdziora i Chojniak. Kto wygra będzie zależało od poparcia przez pozostałe komit6ety wyborcze. Obawiam się, że Masiarek poprze Chojniaka, ale i tak przegrają bo pozostałych trzech kandydatów według zamieszczonego sondażu Chojniak + Masiarek 23% a Dziemdziora + pozostali 67%.
I kto tu jest wazeliniarzem komunistyczna pokrako,pewnie sam nim byłeś a teraz solidarnościowca udajesz!!!
wyborca napisał[b]
Ty, "mundry" - obecnie popieram pana Czaplę, ale jesli w II turze Jego nie będzię to nikt nas młodych nie zmusi, żebyśmy popierali zabytki: Dziemdziora, Mazur.
Walnij sie w ta pustą czaszkę.
Umawiac to wy towarzysze mozecie się tylko z Dariuszem Dzwonnikiem.
tragedyja w jednym akcie bez antraktu! Wejściówki po 10 złotych.
Tyle na ten temat,
A co takiego niby zrobił?
Może np. zreformował komunikację miejską i zakupił kilkanaście nowych autobusów, wybudował dalszą część obwodnicy, wyremontował główne ulice miasta, jak np. Al. gen. Sikorskiego, Al. marsz. Piłsudskiego, Al. Kopernika czy ul. Wojska Polskiego, sprowadził do miasta inwestorów dających piotrkowianom setki nowych miejsc pracy?
Nie? To co w takim razie?
podśmichujków na estradzie w rajstopach!
głową soli!
pilnuj szewcze swojego kopyta!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!