smutny był do tej pory ten
że a teraz przoduje , hipokryzja
szaleje, ja wam to mówię
Nie kłamie.Ale jest tendencyjny.
Jak można ocenić szanse po zakładach, to ja nie wiem... To już lepiej z fusów wróżyć.
Dlaczego tytuł brzmi Masiarek drugi a nie Chojniak faworytem? Brawo dla rzetelności i obiektywizmu.
To nie sondaż a zakłady! Bart coś Ci się pomyliło...Ta firma zarabia na zakładach a nie robi sondaże na zlecenie polityków
Ciekawe na czyje zlecenie firma robiła badanie. Jedna wielka podpucha a zarazem żenada:)
Bart! Kłamstwo albo lichy dowcip "artiego2811" podpierasz swoim kłamstwem.
Mazur jest z Piotrkowa Trybunalskiego. Jestem tego żywym świadkiem.
Ale tak na marginesie, gdyby był spod Opoczna, to niby co? Gorszy? Ty też masz korzenie, może dawne, ale we wsi.
Czesław Niemen, żeby daleko nie szukać, urodził się i mieszkał w zapadłej wiosce na Białorusi (Wasyliszki Stare), a był gwiazdą niespotykanego formatu i bardzo dobrym, uczciwym człowiekiem.
Ale żeś sobie wystawił świadectwo tym jednym zdaniem. Szkoda, że nie trochę odważniej, choćby z zalogowaniem się...
**
Burka! To może byś się zdecydowała, co? Znałaś go wcześniej czy go nie znałaś? Bo w innym wątku dzisiaj o godzinie 09.06. napisałaś, że znasz jego rodzinę i że to porządna rodzina.
Panie Piotrze Włostowicz Ja też popieram Mazur moze nie wygra ale duzo bedzie miał głosów do sejmiku duzo młodych ludzi bedzie głosowac na niego dużo głosow poodbiera prawicy razem PSL Z RIG napewno nie dostnie się Sima i Staszek powinna razem z nimi jadzka się niedostać jest to zzzzzzły człowiek jeżeli POLONIA jej nie pomoże to po niej BRAWO
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!