Grafoman znów bredzi.Stop komunie !
Miałem okazje uczestniczyć w życiu PT dość intensywnie i za Boga nie słyszałem o tym gościu ani o jego jakiś szczególnych dokonaniach co nie znaczy że go za to krytykuje!Tyle że tak troche przy póznawo gość się ujawnia tak oficjalnie jako kandydat na prezia jak dla mnie!A myśle że dużo go osób wogóle nie zna i jego dokonań na rzecz PT .
PS.Jaki wysiłek?A jaka słodycz czytania :)
Z ankiety wynika , że na pierwszym miejscu jest Pan Jan Dziemdziora 31%oddanych glosów . Wg innych badań podaje się inną punktacje -chyba dlatego by zmylić przeciwnika. Nie dajmy się zakłamaniu głosujmy na J Dziemdziorę. To jest najlepszy kandydat na Prezydenta m. Piotrkowa Tryb.
Tu akurat, ja Ci sam nie odpowiem, tylko posłużę się poniższym cytatem z 28 września:
Jeżeli to powyższe zdanie jest prawdą, to jest mi miło i dziękuję Ci.
Kto se tu jajca robi? A jakie znaczenie ma opinia tych Macherów? Speców od wyciągania kasy od naiwnych.
Poza tym te swoje pseudowyliczenia chyba robili z wosku. Albo z fusów.
W dodatku Mazur podczas tych ich "obliczeń" dopiero od jednego dnia był kandydatem.
Mazur wygra, bo reszta przy nim prezentuje poziom działacza typu sołtys na wsi, niektórzy może wójta gminy.
Przepraszam nie obrażam tylko obrazuję jak sie rzeczy mają.
A Piotrków potrzebuje wykwalifikowanej i doświadczonej ręki nie unurzanej nie wiadomo w czym, tylko czystej.
Powiem szczerze że się odzywam bo pracowałam pod Mazurem w LZS-ach i wiem, że jest w porzo i ma głowę do spraw i uważanie dla ludzi. Tyle w tym temacie
Marek Mazur, zdaje się ponadto, już na poczet prezydentury, zamieszkał w Piotrkowie. Dotychczas powszechnie było wiadomo, że mieszka w Opocznie. Podczas konferencji prasowej, piotrkowska lewica wręczyła nawet przewodniczącemu Mazurowi mapę, by zawsze bezbłędnie trafiał do Piotrkowa. Sam zainteresowany podkreślił, że mieszka w Piotrkowie.
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/590104,marek-mazur-kandydatem-na-prezydenta-piotrkowa,id,t.html
No co ty?!
Zatańczmy wszyscy Mazura, a co tam! wreszcie coś się zmieni w Piotrkowskiej polityce
nie wiem co takiego zlego napisalam. znam osoby z jego rodziny, ale jego osobiscie nie znam. jedynie z widzenia.
mysle ze niepotrzebnie sie czepiasz.
a tak przy okazji to potwierdzam, ze gosc jest z piotrkowa. kiedys zajmowal sie sportem i dlatego nie wiedzialalam ze to on startuje.
jeszcze jedno.swiezy temat.dzis byla u mnie kuzynka z belchatowa i powiedziala, ze drogi u nas sa fatalne. u nich jest zupelnie inaczej. duzo buduje sie placow zabaw itp. i podobno wszystko za unijne pieniadze. jak to okreslila u nas jest zly zarzadca. heh a myslalam wczesniej, ze nasz prezydent duzo robil. podobo miasto mamy bardzo zadluzone, ale tego nie wiem dokladnie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!