metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
MARKPIO ~MARKPIO (Gość)02.10.2010 00:47

"Luca" napisał(a):
Chojniak to pewniak, dziwię się że w ogóle coś płacą, he he he
report cytat
biedny

Są tylko dwie rzeczy pewne!!!!! To że trzeba płacić podatki ..i to że umrzesz!

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)02.10.2010 00:54

"Piotr Masiarek drugi według bukmacherów"
Z reguły znam się na żartach, ale - tutaj, jestem bezradny - w którym punkcie mam się śmiać?
Panie Andruszkiewicz, weź się pan, ogarnij jakoś z grubsza!
Bo ja także, jak i pan, "mam swoich ludzi w większości dużych miast w Polsce. Na bieżąco oceniam scenę polityczną, analizując publikacje medialne i rozmawiając z ludźmi..."
http://www.tobet.com/pol/home_page
Słyszałem w piątek przez lokalne radio, jak ów z drugiego miejsca się cieszył z tego miejsca... Ludzie...
Poza tym, ten tytuł chyba powinien tak być zapisany prawidłowo:
Piotr Masiarek drugi według Bóg Macherów!

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)02.10.2010 01:04

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
Piotr Włostowicranga
7 minut temu, 00:54
"Piotr Masiarek drugi według bukmacherów"

Bug..bóg ,,,macher,maher..moher?????
A! buk macher! Aha.. Macher to ja wiem co zacz!

00

mol molranga02.10.2010 00:17

Nie dziwią mnie te kursy, Piotrków przez 4 lata się zmienił, mogło być lepiej, ale w porównaniu z poprzednim prezydentem co siedzi za kratami, jest wspaniale. Prezydent kończy kadencje w UM. Powstał Focus Mall, drogi chodź nie najlepsze - są remontowane, powstają ronda(co jako mi kierowcy bardzo odpowiada), stare miasto zostało wyremontowane, mamy nową fontanne, zapowiadany jest remont dworca, bezrobocie jest jedno z najniższych w łódzkim i regionie. W tym roku powstanie kolejna wyższa uczelnia w Piotrkowie. Należy wspomnieć o sporcie, remont Concordii, budowie trzech orlików.
Nie jest rewelacyjnie, ale jest dobrze. Wiem, że stać Krzysia na lepsze wyniki.
Jest dobrze

00

Luca ~Luca (Gość)01.10.2010 23:19

Chojniak to pewniak, dziwię się że w ogóle coś płacą, he he he

00

biedny ~biedny (Gość)01.10.2010 23:10

biznesmen masz rację stawiam na Mazura, jest okazja zarobić. Oj a jak wszyscy postawią na mazura i mazur wygra, to firma napewno wszystkim wypłaci.

00

anigav ~anigav (Gość)01.10.2010 22:05

http://www.bareja.neostrada.pl/sounds/ile.wav

00

biznesmen ~biznesmen (Gość)01.10.2010 21:35

Cytuję:
Za jedną postawioną złotówkę na Chojniaka można zarobić na czysto 35 groszy (kurs 1,35).

Po kiego stawiać na Chojniaka jeżeli tak słabo płacą? Lepiej na Mazura.

00

Mazur spoza układów ~Mazur spoza układów (Gość)01.10.2010 21:29

Tak się przyglądam i myśle, że niektórzy mają racje. Mazur nie ma żadnych powiązań z Urzędem Miasta i jego instytucjami, a ma dobre relacje z województwem (jest szefem sejmiku) to mógłby być najlepszy a jeszcze trochę kaski do miasta ściągnąć. Ja już zdecydowałem, głosuję na mazurka.

00

zawodowiec ~zawodowiec (Gość)01.10.2010 20:44

ja stawiam na MAZURA

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat