A ja mam studnię głębinową bez pozwolenia, do tego oczyszczalnię, Opierdzieliłem cały dach w fotowoltaice, palę kominkiem z płaszczem wodnym - drewno od znajomego leśnika, nie zgłaszam zakończenia budowy od 6 lat. Do tego swój bimberek, więc podatek cukrowy ani akcyza mnie nie dotyczy Zero kosztów. Szczerze polecam ww rozwiązania…
Nie można sprzedać ani oddać butelek, makulatury, drobnego złomu nic nikomu się w tym państwie nie opłaci, odpady zbierają selektywnie by je później zmieszać, państwo nie inwestuje w spalarnie które dały by ciepło, wszędzie opakowania jednorazowe itd.itd. i największy kretynizm opłata za odpady wg. zużycia wody to tylko w ministerstwie mogli wymyśleć , lepiej tego nie propagować w Piotrkowie
Miała powstać spalarnia śmieci, a spuszczono wodę w klozecie. Piotrkowskie s z a m b o .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!