metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Blondi ~Blondi (Gość)14.11.2021 08:31

Kiedyś się pomyliłam i po imprezie na drugi dzień wyrzuciłam szkło kolorowe do białego. Dzwoniłam do punktu żeby o tym powiedzieć ale nikt nie odbierał. Czułam się taka bezradna

71

Buchacha ~Buchacha (Gość)13.11.2021 22:48

Fajnie bo mam studnię, więc nie będę wcale płacił.

30

bzdura ~bzdura (Gość)14.11.2021 07:36

Ja już pisałem ,że jest to nie zgodne z prawem,po drugie ja mam w domu basen i wody zużywam bardzo dużo rachunki za dwa miesiące płacę około 1000-1200zł.Więc jak to będzie liczone?Tylko niech żaden myśliciel nie pisze, że jak stać mnie na basen to i na śmieci.

100

go?ć_lola ~go?ć_lola (Gość)14.11.2021 07:21

I ludzie będą śmieci wyrzucać do lasów. Nie dość, że ludzie już się nie myja co czuć w komunikacji to teraz będzie walić na ulicach. Bardzo mądre.

60

sas ~sas (Gość)14.11.2021 01:55

To trzeba bedzie sikać na trawnik, deszcz spłucze

60

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)13.11.2021 23:32

Podłość ludzka i głupota nie zna granic.
Nie wiedziałem że Hak i Juko mają spółe z wodociągami,można to podciągnąć pod RODO za nieprawne udostępnianie danych osobowych.
Albo można zrobić tak że wynająć mieszkanie dla 40 osób ale tak na niby ale żeby nikt nie mieszkał więc zużycia wody zero ,a ci ludzie mają za Free śmieci, i co Bajo plan.

20

Buchacha ~Buchacha (Gość)13.11.2021 22:51

Pewnie że całe mnóstwo ludzi mieszka tu tylko formalnie. Szczególnie ludzie młodzi. Moja sąsiadka, jej córka i zięc oraz syn, od dawna za granicą. Formalnie są zameldowani w Piotrkowie, bo gdzieś muszą.

41

Tadel ~Tadel (Gość)13.11.2021 22:39

Wielcy ludzie żyli w brudzie i już jest taniej

20

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)13.11.2021 22:35

A dlaczego nie od prądu gazu a najlepiej od sumy tych trzech składników a wynik x2 będzie więcej.

50

łoświecony łosioł ~łoświecony łosioł (Gość)13.11.2021 17:06

Przecież chyba każdy gdzieś jest zameldowany? Wystarczy naliczać opłatę od ilości zameldowanych pod danym adresem osób.
A tu jakieś kombinacje: od deklarowanej ilości osób, od wody, od prądu, od powierzchni mieszkania... Szkoda, że jeszcze nie wpadli na pomysł, aby od rozmiaru gaci płacić: przecież grubas zużywa wszystkiego więcej, więc i "produkuje" więcej śmieci.
Jak coś jest proste i działa, to zaraz pojawią się urzędnicy z pomysłami, jak to skomplikować.

133

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat