Wiadomo że każdy chcę by wygrał PiS. Ja zawsze w komisji wyborczej stoję jako pierwszy w kolejce i tym razem nie będzie inaczej
Myślę że 80 procent to PiS. I bardzo dobrze. Chcemy tej partii bo inne nic nie zrobią
Jak można sprzedać swój kraj przestępcom? Czy wyborcy Pisu są aż tak ślepi? Wolą wierzyć w insynuacje niż rozliczyć rząd z doprowadzenia Polski do upadku. My wszyscy i nasze dzieci zapłacą za waszą głupotę.
Z całego serca życzę wszystkim abyśmy w poniedziałek 16go października 2023r. obudzili się w wolnej Polsce!
Idźmy głosować w wyborach. Nie pozwólmy, aby Tusk odbierał nam prawo do głosowania w wyborach do parlamentu RP oraz w referendum.
Cała totalna opozycja jedzie na gapę. Korzysta ze wszystkich wsparć jakie wprowadzili obecnie rządzący, i wszystko krytykuje - aby ponownie dorwać się do koryta. Zero przyzwoitości i szacunku.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!