Prognoza prognozą... a tak naprawdę od lat mamy te same buźki w sejmie, senacie i ministerstwach, które tylko co jakiś czas wymieniają się stołkami. W tv kłótnie, a w kuluarach wspólne bankiety...
Ludzie! tylko nie PIS i Konfederacja. Serio chcecie A. Macierewicza w Sejmie ? Przecież on NIC nie zrobił dla Piotrkowa i Okolic przez 8 lat! Otwórzcie oczy i umysły !
"Wiecie, że nie wypowiadam się temat polityki, ale dziś zrobię wyjątek. Już w najbliższą niedzielę wybory. Uważam, że głosowanie to nasz obywatelski obowiązek i moment naszej decyzyjności, który jest też przywilejem. To wyraz społecznej odpowiedzialności. Ja zagłosuję i zachęcam do tego samego.~ Iga Świątek"
PiS nie moja bajka.Ale jak już potencjalny wyborcą tej partii głosuję np.na Lorka ,czy też kandydata z naszego regionu to jest zrozumiałe.Ale co trzeba mieć w głowie żeby głosować na Antoniego. To jakaś masakra.
głosuje na konfederacje bo to jedyna partia która broniła ludzi przed nielegalnymi obostrzeniami i złapaniem za pyszcek w imie szajby 19 oraz przymusowemu przyjmowania 3x keczupu. Najwiekszym dowodem że szajba to było wyolbrzymione kłamstwo, jest fakt gdy pan Władimirowicz rozpoczął specjalną i zjechalo się mnóstwo gości, łapanie za pyszcek się skończyło. Nikogo nie obraziłem więc komentarz nadaje się do wystawienia
Pozdrawiam tych wszystkich którzy tak nienawidzą PIS-u że aż jedzą z jego ręki, po 500 może 800 na dziecko do łapy, nawet najniższa pensja 2700, sensowne emerytury i do tego 13 i 14, darmowe leki, bezpieczny kraj i można by tak wymieniać jeszcze godzinami. Mówi się że pies nie gryzie ręki która go karmi, to Kim wy jesteście?
Nic dziwnego miasto emerytów i rencistów posmarowali 13mi i 14mi i głosują za pomytury
Nikt nie chce dłużej pracować, ale każdy chce mieć wysoką emeryturą, a niestety lata pracy przekładają się na wysokość emerytury.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!