Dobre sobie. To po co była Ankieta na portalu?
https://epiotrkow.pl/m/news/czytaj,52622
Konfederacja góra! Jedyne słuszne ugrupowanie które nie kupuje nas naszymi pieniądzmi!
Podpuszczanie wyborców na całego: w interii Rafał Woś - artykuł "Uwaga! Ujawniam, kto wygra wybory parlamentarne w Polsce", na e-piotrkow -artykuł "Okręg nr 10. Prognoza wyników wyborów do Sejmu", sugerujące, że Prawo i Sprawiedliwość wygra 15 października 2023 roku wybory parlamentarne. To jest robione po to aby PiS i jego wyborcy nieco odpuścili. To wam się nie uda aby nas zniechęcić: my będziemy wszyscy pracować do końca tej kampanii aby wygrać te wybory dla Polaków i dla Polski. 15 października 2023 roku potwierdzimy nasze poparcie dla PiS przy urnach wyborczych.
Nie pobieram 500, nie pobieram 800, mam pensję wyższą niż 2700, bo chciało mi się uczyć, zasiłki żebracze to nie są świadczenia na jakie zasługuje człowiek po 40 latach pracy, darmowe leki, które ostatnio kupiłem dla mojej mamy kosztowały 276 złotych, a bezpieczny kraj to nie tylko taki, w którym nie boję się imigrantów, ale przede wszystkim nie obawiam się tego co za nową głupotę wymyśli (polski?) rząd. Mógłby tak wymieniać godzinami.
Polska zawsze byla panstwem pieniaczy i nieukow,dlatego pis ma pole do popisu.Po co sledzic na biezaco wyczyny pisu jak mozna posluchac bajkowego programu wyborczego i ustawionej debaty?Za kazdy swoj blad obarczyc Tuska,Putina albo Unie Europejska.Polak niestety glupi i przed szkoda i po szkodzie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!