Rodzice zawsze było za PiS i ja teraz jako dorosły i odpowiedzialny człowiek również jestem za PiSem i też oddam na nich swój głos. Z roku na rok żyje się coraz lepiej, więc nie widzę powodu by głosować na kogoś innego.
Ja i moi sąsiedzi oraz wszyscy znajomi a także bliższa i dalsza rodzina głosujemy na PiS.
Zachecam do głosowania na innych a nie na znane partie polityczne by utrzeć im nosa
Na pis zawsze głosuje ciemnota partyjno kościelna. Czym niższy poziom wykształcenia na danym obszarze tym więcej wyborców pisu.
Nie chcę żyć w kraju rządzonym przez politycznych nieudaczników. Nie chcę żyć w kraju w który premier rządu RP dla własnych korzyści materialnych rezygnuje i wyjeżdża do Brukseli na intratne dla siebie stanowisko. Chcę żyć w kraju w którym władza jest wiarygodna, zapewnia rozwój i pomyślność swoich obywateli, pomaga im oraz dba o ich bezpieczeństwo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!