metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
go?ć_roman ~go?ć_roman (Gość)13.10.2023 16:24

Rodzice zawsze było za PiS i ja teraz jako dorosły i odpowiedzialny człowiek również jestem za PiSem i też oddam na nich swój głos. Z roku na rok żyje się coraz lepiej, więc nie widzę powodu by głosować na kogoś innego.

520

wyborca ~wyborca (Gość)13.10.2023 21:18

Ja i moi sąsiedzi oraz wszyscy znajomi a także bliższa i dalsza rodzina głosujemy na PiS.

39

Lov Pto ~Lov Pto (Gość)13.10.2023 12:41

Zachecam do głosowania na innych a nie na znane partie polityczne by utrzeć im nosa

39

wojciech ~wojciech (Gość)13.10.2023 17:38

Na pis zawsze głosuje ciemnota partyjno kościelna. Czym niższy poziom wykształcenia na danym obszarze tym więcej wyborców pisu.

175

ja ~ja (Gość)13.10.2023 22:20

Nie chcę żyć w kraju rządzonym przez politycznych nieudaczników. Nie chcę żyć w kraju w który premier rządu RP dla własnych korzyści materialnych rezygnuje i wyjeżdża do Brukseli na intratne dla siebie stanowisko. Chcę żyć w kraju w którym władza jest wiarygodna, zapewnia rozwój i pomyślność swoich obywateli, pomaga im oraz dba o ich bezpieczeństwo.

44

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat