Sami emeryci chyba będą głosować...maskara jak się na to patrzy.. Piotrków oszalał...
ahaha 41% na pis -> i ludzie się dziwią dlaczego w Pierdkowie panuje wyludnienie - poglądy młodych nie idą w parze ze "starszakami"
sami sobie Pierdkowianie gotują ten los...
41procent pis ???? Na powiatowych wladzunia zawsze moze liczyc ale czego wymagac.Kiedys samoobrona wykrecala tu wynik powyzej krajowej. Wyborni wyborcy
Zaskakujący wynik Koalacji czyt.PO i Lewicy myślę że bardzo zawyżony a przed nich wskoczy Konfederacja iż w mediach na wszystkie sposoby próbują Ją zdyskredytować nikt rozumny nie zagłosują na poprzedników z Donaldem na czele.
Pic na wode.Robicie ludziom wode z mozgu.Pozyjemy zobaczymy jakie beda wyniki.
Ja i większość mojej rodziny głosowaliśmy w ostatnich wyborach na Pis. Jednak bardzo zawiedliśmy się na tej partii i już więcej na nich nie zagłosujemy. Raz Cygan przejeżdża przez wieś... Referendum dopełniło czarę goryczy. Po co to referendum, skoro pytania są bardzo tendencyjne, np. o likwidację muru na granicy. Skoro już państwo wydało pieniądze i zbudowano mur, to po co o to pytać Polaków. Itd., itd. Albo co PiS zrobił z telewizją publiczną. Tego się poprostu nie da oglądać. Ludzie z PiS opamiętajcie się, co za propaganda jest w tej telewizji.
Człowiek gdzieś pojedzie i znowu będzie musiał kłamać znajomym, gdzie mieszka. No , ale komu to tłumaczyć, jak większość wyborców tego okręgu to najdalej to była na wycieczce w Wolborzu.
To tylko pokazuje, że prawo głosu powinni mieć tylko ci, którzy pomyślnie przeszli badania psychiatryczne.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!