Odważnie i kontrowersyjnie o pedofilii w Kościele??!! Raczej głupio i podle!
Ks. Bochyński i tak nic nie straci wręcz przeciwnie budynek po Hawanie chce nabyć :))) Zainteresowani wiedzą na co :)))
Ale ważeniem pifska czy warzeniem?!
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję; byłam zajęta.
Otóż bóg, kimkolwiek jest,nie potrzebujepośredników. sprzeczność sama w sobie.
Ale - nie należy kpić z takiego podejścia. Człowiek mały, nazwijmy Go - chłopem pańczszyźnianym - nie ośmiela się mówić wprost do Stwórcy. Potrzebuje pośrednika. Tłumacza. Gdybym pojechała na wywczas do Finlandii, też bym pewnie głupie miny robiła, kiedy by mnie Fin z rewerencją witał...
Naturalnie, ów Fin - tłumacz nie robiły tłumaczenia, żeby zdobyć nade mną władzę. Dostałby w mordę i tłumaczenie by się przeniosło na wyższy poziom...
Tak, uprzedzam pytanie: bóg mówi do nas językiem niekiedy dla nas niezrozumiałym. Zagadkami jakimiś, które po latach mądrzy ludzie rozwiązują,albo i nie.
Przypomnij mi, jak się nazywał ten oszołom, który na skrawku papieru napisał twierdzenie, które po dziś dzień działa, ale krtórego nikkt nie dowodnił? Jego nazwizko jest, chyba, na "f:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Bp-Antoni-Dydycz-Kosciol-nie-ukrywa-grzechow-duchownych,wid,16136275,wiadomosc.html?ticaid=11197a
Czarni nadal myślą że ludziska kupia te wywody :))) To nie średnowiecze gdzie prowadzili te smutne owieczki (barany:))) jak chcieli!
i taki doktorek bocheński chce się ze swoimi pogladami wcisnąć na UJK w Piotrkowie. Ico pewnie będzie uczył przyszłych nauczycieli jak bić dzieci po pupie żeby bolało a nie zostawiało śladu? oj mały stalinek z pana skoro pozwalasz bić dzieci bo one są słabsze, a dorosły to by ci mógł kark przetrącic
Możesz coś wiecej napisać bo to ciekawe :)))
Ale mamy i dzieci 10-letnie, trochę starsze i znam przypadki, gdzie ich życie intymne potrzebowało wcześniejszego zaspokojenia. Same dzieci “wchodziły” do łóżek dorosłych, chcąc być spełnionym. I to był wybór dziecka.
Jak dziecko 10 letnie może potrzebować zaspokojenia swojej seksualności i wchodzić księdzu do łóżka??? No wstydziłby się ksiądz takich słów... jestem oburzona. Nic Pan nie wie o dzieciach i ich rozwoju, więc jak może się Pan wypowiadać i to jeszcze w tak bezczelny sposób???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!