A korepetycje min. 5 dych bez fiskusa razy ileś to już temat policji skarbowej. Już nie wspominając o ble ble wakacje ferie podratowywanie zdrowia...
a ja dałbym nawet 10 000 zł pensji jeśli w szkołach uczyliby tak aby dzieci nie musiały korzystać z korepetycji lub innych dodatkowych lekcji, np z zajęć w szkołach językowych by nauczyć się dobrze i dawać sobie rade w szkole na lekcji.
weekendy wolne swieta wolne ferie folne wakacje wolne i po 4godziny pracy dziennie przerobione pracoholiki
Pytanie czysto formalne - dlaczego na tym portalu istnieją tematy tabu i nie można pod artykułami wrzucać komentarzy bez zalogowania,a są takie jak ten,gdzie anonimowo można hejtowac ile wlezie?czy to jest w porządku?zaczynam się zastanawiać,czy ci co tak krzyczą,że demokracja w tym kraju jest zagrożona nie mają racji
Za co te podwyżki mają być? Matury 2015-2017: średnio co szósty uczeń nie zdał matematyki, a z roku na rok pogarsza się stan znajomości języka polskiego. Najlepiej, żeby podwyżki były uzależnione od efektów nauki – nauczyciel potrafi uczyć (rezultat: wysoka zdawalność matury), wtedy dostaje podwyżkę. Na nic innego się nie godzę. Mój syn miał zdawać egzamin gimnazjalny. Matma w szkole była tak słaba, że dzień w dzień siedziałam z nim ucząc go niemalże od podstaw. Pół roku mojej ciężkiej i mozolnej pracy przekuło się na to, że syn bardzo dobrze napisał ten egzamin. A na końcu roku podeszła do mnie nauczycielka matematyki i powiedziała: „pani syn jest moim wielkim sukcesem”. Miałam ochotę przywalić jej w twarz, ledwo się powstrzymałam. No więc jeszcze raz: za co ta podwyżka?
Nauczyciele tacy inteligentni ale jak chodzi o kase to głupieją. Szczerski po prostu odpowiedział na głupote co była powtarzana, że na 500+ jest a dla nauczycieli nie ma. Więc 500+ jest dla każdego nawet dla nauczycieli, ale że gość jest inteligentny to wyraził to w szerszy i bardziej elokwentny sposób - TYLE. Jak ktoś chciał sie poczuć urażony to sie poczuł a niektórym tylko trzeba zapalnika i juz sie podpalają aby była zadyma. Jeszcze nigdy nie widziałem biednego nauczyciela - NIGDY. Podsłuchajcie Bronka weźcie kredyt i zmieńcie prace. Nauczycieli jest za dużo i za mało pracują niestety jest to duża grupa wiec tak sie z nimi cackają.
1000zl podwyzki chyba oszaleli nie podoba się to niech zmienią prace jeszcze tyle płatnego wolnego mają
Dobrze walczyć o swoje jak teraz nie wywalczycie to 4 lata macie z bani i ani grosza nie dostaniecie tak trzymać skoro jest tak dobrze to czemu jest tak żle.
Niech najpierw nauczą się uczyć dzieci. Siedzą po 4godz w szkole, i mówią że ciężko pracują. A praca w weekendy
w prywatnych szkołach, a płacenie za korepetycje.Platne wakacje, ferie, darmowe wycieczki. I co to wszystko mało.
chce zapisac dziecko do 1 klasy, czy polecacie jakas szkole i nauczyciel?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!