ZNP to komunistyczna grupa wsparcia stworzyli temat żeby uderzyć w prawicowe partie.
Widzę ,że wypociny słowne nie których ujadaczy są nie na miejscu .Widać ,że kształcenie poszło w las ,albo skończyło się na szkole zawodowej i wieczorowej. Wszystkim się należy ,a nauczycielom nie 12 lat obiecują podwyżki i nic moja ,żona pracuje jako nauczyciel dyplomowany już 22 lata i jest to żenujące za jakie pieniądze trzeba się użerać z tymi nie którymi głąbami co w genach słabo,ale po 500+ to łapy wyciągają ,ale ,żeby komuś innemu dali to nie cali POLACY. ,
Oni sobie strajki urządzają a co z dziećmi???? Może w wakacje będą nadrabiać zaległości co? Jak tak to złożę odniesienie bo to jest normalnie CYRK A NIE POLSKA!!!!
Czy my mamy aż tyle szkół, by przeliczać je na procenty? Nie można było podać konkretnej liczby placówek? Po co... 90% brzmi lepiej... . I radzę wszystkim dobrze się wczytać: "...nauczyciele z 90% placówek". A nie 90% nauczycieli... .
jak dostana ten 1000 podwyżki to ja wyjeżdzam z tego kraju, emerytury dla matek 4 dzieci, 500 plus dla każdego darmozjada, normalnie tylko patrzec jak ten kraj sie cofnie, i za co ten 1000 podwyżki, za 2 miesiace wolnego ?? przesada
Zatrudnijcie nauczycieli z Ukrainy i tak juz wszedzie sa to moga i Polskiego uczyc
Nie rozumiem po co się burzyć, bulwersować, szarpać...Pracowałam w oświacie 7 lat, dosyć miałam tego użerania się za grosze i jeszcze na zastępstwa. Może źle nie było pod względem wolnych dni od pracy... Teraz jestem na swoim i jestem dużo zdrowsza psychicznie. Nie pasuje? Po prostu zmienić zajęcie na życie i po problemie
Dostaną 1000 podwyżki a za pół roku będą chcieli następne 1000 bo mało zwolnić się z pracy jak nie pasuje
Proponuję ściągnąć nauczycieli z Ukrainy a Nasi do magazynów .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!