Solo Pizza (Focus Mall)
Piotrków Trybunalski, Słowackiego 123
Ktoś tam był i próbował?!
Jadłem chyba we wszystkich piotrkowskich pizzeriach i jednoznacznie stwierdzam że Sakkara przy ul. młynarskiej jest najlepsza. Jedzenie świetne pizza najznakomitsza( zawsze śieże składniki), to samo sharma:)obsługa wręcz tańczy, dwoi się i troi żeby było ci jak najlepiej a po za tym czyste i ładne wnętrze i klimacik, polecam ten lokal wszystkim:)
A najgorsze w.g mnie pizzeria benio( pizza do kitu)
tina (pizza dobra, ale obsługa to jacyś gamonie nigdy więcej tam nie pójde)
W Tinie pizza rzeczywiście pyszna, natomiast obsługa na strasznym poziomie niestety...
O gustach i smakach podobno się nie dyskutuje, zatem nie chce pisać gdzie mi smakuje pizza a gdzie nie bardzo. Ale chciałbym powiedzieć, że zwyczaje panujące w PIZZRI RIPOSTA nie są europejskie. W w/w lokalu trzeba zapłacić za pizze przed jej dostarczeniem zaraz po złożonym zamówieniu. Dziwne. A tak swoją drogą pizza tez nie rewelacyjna (ale to moje subiektywne zdanie)
[u]a ja najczęściej zaglądam do Sjesty. Pyszne jedzenie, krótki czas oczekiwania, dobre ceny i miła obsługa.
Wygląda mi to na komentarz sponsorowany.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!