Dla wielu pań to wręcz doskonały czas, by zająć się tym co "najbardziej lubią". Pochłonięty oglądacz biegających za gałą prostaczków niczego przecież nie zauważy.
Czy ktoś pasjonuje się tymi mistrzostwami? Mecze późnym wieczorem lub w nocy, naszej reprezentacji tam nie ma (i długo nie będzie, tak na marginesie)...
Co ty chopie pitolisz. Ja nienawidzę piłki nożnej. Za to moja women ogląda. To ja mam w chacie problem. To będzie dla mnie traumatyczny czas. Jade na ryby
NORMALNY GENDER!
Przed każdymi mistrzostwami jest demonizowanie tego problemu. Mecz trwa 1,5h, są 2-3 mecze dziennie. Daje to max 4,5h przed telewizorem. Przeciętna kobieta oglądając seriale i inne talent-sohw spędza tyle czasu przed TV codziennie, a nie raz na cztery lata
jakoś nie czuje magii tego mundialu tak naprawdę może spowodowane jest to tym że za dużo złego FIFA zrobiła w Brazylii żeby te mistrzostwa sie odbyły. Wyburzenie i wyeksmitowanie ludzi z domu żeby wybudować stadion i aresztowania ludzi którzy nie chcieli mundialu.
Będę kibicował w każdym meczu teoretycznie najsłabszej drużynie, aby był ferment wśród faworytów, aby było ciekawie i niespodziewanie. Robię tak już od dziesiątek lat przy okazji różnych wydarzeń sportowych. I dobrze jest mi z tym.
Czyli albo rybka, albo... piłka? Spoko, że przynajmniej masz wybór. ;)
Mnie też piłka nie interesuje i w dupie mam mundial. Pozdrawiam. ;)
Kobiety tez ogladaja ... Zwlaszcza koncowki gdy panowie obnazaja ciala :-P
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!