metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
bserwer ~bserwer (Gość)12.06.2014 09:56

Dla wielu pań to wręcz doskonały czas, by zająć się tym co "najbardziej lubią". Pochłonięty oglądacz biegających za gałą prostaczków niczego przecież nie zauważy.

13

? ~? (Gość)12.06.2014 10:15

Czy ktoś pasjonuje się tymi mistrzostwami? Mecze późnym wieczorem lub w nocy, naszej reprezentacji tam nie ma (i długo nie będzie, tak na marginesie)...

12

Edek ~Edek (Gość)12.06.2014 11:03

Co ty chopie pitolisz. Ja nienawidzę piłki nożnej. Za to moja women ogląda. To ja mam w chacie problem. To będzie dla mnie traumatyczny czas. Jade na ryby

30

tutaj tutajranga12.06.2014 12:00

"Edek" napisał(a):
Co ty chopie pitolisz. Ja nienawidzę piłki nożnej. Za to moja women ogląda. To ja mam w chacie problem. To będzie dla mnie traumatyczny czas. Jade na ryby

NORMALNY GENDER!

30

czarek ~czarek (Gość)12.06.2014 12:37

Przed każdymi mistrzostwami jest demonizowanie tego problemu. Mecz trwa 1,5h, są 2-3 mecze dziennie. Daje to max 4,5h przed telewizorem. Przeciętna kobieta oglądając seriale i inne talent-sohw spędza tyle czasu przed TV codziennie, a nie raz na cztery lata

41

Lesina23 Lesina23ranga12.06.2014 15:35

jakoś nie czuje magii tego mundialu tak naprawdę może spowodowane jest to tym że za dużo złego FIFA zrobiła w Brazylii żeby te mistrzostwa sie odbyły. Wyburzenie i wyeksmitowanie ludzi z domu żeby wybudować stadion i aresztowania ludzi którzy nie chcieli mundialu.

10

będę kibicował ~będę kibicował (Gość)12.06.2014 16:00

Będę kibicował w każdym meczu teoretycznie najsłabszej drużynie, aby był ferment wśród faworytów, aby było ciekawie i niespodziewanie. Robię tak już od dziesiątek lat przy okazji różnych wydarzeń sportowych. I dobrze jest mi z tym.

10

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)12.06.2014 17:12

"Edek" napisał(a):
Ja nienawidzę piłki nożnej. Za to moja women ogląda. To ja mam w chacie problem. To będzie dla mnie traumatyczny czas. Jade na ryby

Czyli albo rybka, albo... piłka? Spoko, że przynajmniej masz wybór. ;)
Mnie też piłka nie interesuje i w dupie mam mundial. Pozdrawiam. ;)

10

samba ~samba (Gość)12.06.2014 23:38

Kobiety tez ogladaja ... Zwlaszcza koncowki gdy panowie obnazaja ciala :-P

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat