metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kasia ~kasia (Gość)02.06.2016 14:19

Pół roku temu rodziła na Roosevelta,blagalam męża by mnie zabrał jak najszybciej do domu. Lekarze? Położne pomogą,nie wszystkie, ale pomogą. Teraz bym wybrała klinikę prywatna

40

Gosc123 ~Gosc123 (Gość)02.06.2016 14:59

Gosc z 14.22, a zaczeli w ogole jakikolwiek remont?

20

matka ~matka (Gość)02.06.2016 18:54

"Fakiry" rodzić już nie będą, więc im to lata.

30

janusz ~janusz (Gość)01.06.2016 20:25

jak nie zamykają to strajkują... i tak w koło w całej Polsce... masakra

52

janusz ~janusz (Gość)02.06.2016 18:51

Dlaczego w tej części miasta nie ma kościoła? powinno się zlikwidować szpital na Rakowskiej i w jego miejsce wybudować świątynie.

39

gość ~gość (Gość)02.06.2016 14:22

problemy kadrowe hmm no nie dziwie się niektórzy lekarze nie chcą iść pracować na rosvelta. Z tego co już się zdążyłam dziś zorientować oni jeszcze nie zdążyli skończyć tego remontu. A ja nie znoszę tej placówki i nie zamierzam narażać mojego synka na kontakt z tym brudem którego jeszcze nie ogarneli. wszędzie pojadę byle nie ten szpital.

60

rene ~rene (Gość)02.06.2016 17:22

Jestem w szoku! mam termin na poniedzialek i obawiam sie tego szpitala.Ostatnio rodzilam tam 18 lat temu i widze że nic sie nie zmieniło...

30

czekoladka ~czekoladka (Gość)02.06.2016 21:50

Kobietki A tak poza tym zamknięciem na rakowskiej to mam pytanie Gdzie lepiej jest rodzic na rakowskiej czy na roosevelta?pierwsze dziecko rodziła na rakowskiej A teraz mam termin za dwa tygodnie i chodzę do lekarza który pracuje na roosevelta ale szczerze boję się tam rodzic. Niewiem czemu. A jakie jest wasze zdanie?

40

fe ~fe (Gość)01.06.2016 20:55

niezłe sk....syny z tych lekarzy..masakra.

512

On... ~On... (Gość)03.06.2016 01:11

Porodowka na rakowskiej jest zamknięta bo brakuje lekarzy. Nikt nie chce tam pracować. Chirurgie chcą przenieść na Roosevelta ale tylko jeden chirurg chce pracować więc oddział nie wystartuje. W szpitalu na rakowskiej nie ma żadnych remontów tylko brak kadry bo nikt nie chce pracować za grosze i pod ciągła obserwacją. Następne oddziały będą zamykane bo już lekarze złożyli wypowiedzenia. Brakuje anestezjologów bo dyrektor nie chce im płacić dlatego kolejki są coraz większe do operacji. Chipy i klima nowoczesna która nie działa bo jedyna osoba która potrafiła obsłużyć została zwolniona. Jak dla mnie wymiana dyrektora rozwiąże problem

100

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat