Z Rakowskiej odsyłają już na Łódź i Bełchatów, o Roosevelta nawet nie ma mowy, nie wiem zupełnie dlaczego, czyżby aż tyle rodzących było w Ptb? Jeszcze niejedna tragedia wyniknie przez ten burdel!
O to skutki rządów Dojnej Zmiany. Każdy z każdym wojuje a naród cierpi. Szpitale stały się przedsiębiorstwami które muszą generować zyski. Więcej na http://sklave.manifo.com/
A może ktoś wie co to za protest głodowy był dzisiaj przed piotrkowskim sądem?
Super wiadomość - mam termin na połowę czerwca - wygląda na to, że muszę pilnie poszukać miejsca na poród poza Piotrkowem.
W tym mieście tylko biedronki zostaną. W biedronkach będą rodzić - przykre bo żona w ciąży.
Jeśli chodzi o szpital na Rakowskiej to nigdy bym tam nie chciała rodzić. Szwagierka chodziła w ciąży do jednego lekarza z tego szpitala i tak ją poprowadził że mało co nie straciłs dzieciątka. Sama niedługo będę rodziç i wybieram szpital na Roosevelta.
Hmmm. A może chodzi tu o ciche przenosiny do innego szpitala???
Z drugiej strony jeżeli to prawda, że chodzi o kłopoty kadrowe to świadczy tylko o tym, że nikt ne chce przyjść do pracy do tego szpitala.
Ja tu pracowałam i powiem szczerze, że tak fatalnej atmosfery nigdzie nie widziałam. Osobiście lubiłam osoby z którymi pracowałam ale psychiczny kierat w tym szpitalu był nie do zniesienia. No i teraz dojeżdżam z Piotrkowa do Łodzi ale przynajmniej teraz słucha się pracownika no i pensja 30% wyższa i to po odliczeni dojazdów.
Co wy chcecie od szpitala na roosevelta. Rodziłam tam dwa razy i był pełen profesjonalizm ze strony personelu. Za dwa miesiące mam termin następnego porodu i widzę się tylko na roosevelta.
Pan Konieczko , Dyrektor tego szpitala, a zarazem radny myśli o pensji dla siebie i żony a nie dla personelu . W oświadczeniu majątkowym składanym przez radnych za 2015 rok podał że zarobił w zeszłym roku na posadce dyrektora 160 tyś.zł ( prawie 14 tyś na m-c) , a jego żona 60 tyś zł (czyli 5 tyś.na m-c). Po co mu się martwić więc o pensje dla personelu. Ważne że jego rodzina ma dobrze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!