problemy kadrowe hmm no nie dziwie się niektórzy lekarze nie chcą iść pracować na rosvelta. Z tego co już się zdążyłam dziś zorientować oni jeszcze nie zdążyli skończyć tego remontu. A ja nie znoszę tej placówki i nie zamierzam narażać mojego synka na kontakt z tym brudem którego jeszcze nie ogarneli. wszędzie pojadę byle nie ten szpital.
Dlaczego w tej części miasta nie ma kościoła? powinno się zlikwidować szpital na Rakowskiej i w jego miejsce wybudować świątynie.
jak nie zamykają to strajkują... i tak w koło w całej Polsce... masakra
Pół roku temu rodziła na Roosevelta,blagalam męża by mnie zabrał jak najszybciej do domu. Lekarze? Położne pomogą,nie wszystkie, ale pomogą. Teraz bym wybrała klinikę prywatna
To jest po prostu skandal!
A tak naprawdę chodzi o to że na Roosevelta zamykają chirurgie i przenoszą na Raków muszą mieć więc miejsce czyli następne kłamstwo o barkach kadrowych
Dla mniej wtajemniczonych - sprzęt z WOŚP przeznaczony był dla szpitala WOJEWÓDZKIEGO, czyli tego na Rakowskiej. Najprawdopodobniej nie zostanie on przekazany do szpitala miejskiego na Roosevelta, bo nie zgadza się na to sama fundacja...
Dopiero wyszlam z tego szpitala i z tego oddzialu niebawem mam rodzic chcialam zdazyc jeszcze przed calym przeniesieniem oddzialow na opieke nie moglam narzekać bo caly czas ktos do mnie zagladal w nocy tez bylam pod obserwacja a co do kadr w ciagu tygodnia ktory tam spedzilam na dyżurze widziałam ciągle raptem 6 tych samych lekarzy i nie siedzieli tak jak dyżur im wypada po 12 godzin tylko po 24 a teraz wychodzi na to że musze sobie szukać innego szpitala bo na roosvelta nie chce
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!