To teraz popatrzcie tak będzie wyglądało leczenie ludzi w Piotrkowie i okolicach bo nie dotyczy to tylko kobiet w ciąży ale wszystkich. Przypomnijmy sobie artykuł o tym jak to stworzony będzie instytut matki i dziecka od poczęcia do dorosłości jak teraz nie mają lekarzy neatologow to później skąd wezmą. Niestety władze miasta robią nas w konia tak jak zawsze
No to sie narobilo miała być opieką nad matką i dzieckiem na rosvelta A będzie song reforamatorzy powiatowi od siedmiu boleści to było do przewidzenia brakuje kadr na Rakowskiej ciekawe dlaczego do tej pory nie brakowalo chyba nie chcieli iść do nowej placówki pod nadzorem Pana Tamilli nie ma się co dziwic
A tak naprawdę chodzi o to że na Roosevelta zamykają chirurgie i przenoszą na Raków muszą mieć więc miejsce czyli następne kłamstwo o barkach kadrowych
ja rodzilam na rakowskiej masakra burdel na kolkach nikomu nie polecam :-)
Dopiero wyszlam z tego szpitala i z tego oddzialu niebawem mam rodzic chcialam zdazyc jeszcze przed calym przeniesieniem oddzialow na opieke nie moglam narzekać bo caly czas ktos do mnie zagladal w nocy tez bylam pod obserwacja a co do kadr w ciagu tygodnia ktory tam spedzilam na dyżurze widziałam ciągle raptem 6 tych samych lekarzy i nie siedzieli tak jak dyżur im wypada po 12 godzin tylko po 24 a teraz wychodzi na to że musze sobie szukać innego szpitala bo na roosvelta nie chce
Dla mniej wtajemniczonych - sprzęt z WOŚP przeznaczony był dla szpitala WOJEWÓDZKIEGO, czyli tego na Rakowskiej. Najprawdopodobniej nie zostanie on przekazany do szpitala miejskiego na Roosevelta, bo nie zgadza się na to sama fundacja...
A tak naprawdę chodzi o to że na Roosevelta zamykają chirurgie i przenoszą na Raków muszą mieć więc miejsce czyli następne kłamstwo o barkach kadrowych
To jest po prostu skandal!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!