metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
antypolityk ~antypolityk (Gość)31.01.2025 15:21

Marsz jak najbardziej powinien się odbyć. Obawiam się jednak, że są osoby (osoba, radna) które chcą na tym coś ugrać politycznie. Sami zobaczycie kto tam będzie szedł w pierwszym szeregu i połączycie kropki.

44

też absolwentka chro ~też absolwentka chro (Gość)31.01.2025 13:26

Chodziłam do I LO wiele lat temu, pisząc wiele mam na myśli, że maturę zdawałam 18 lat temu. Nie pamiętam, żeby ktokolwiek był szykanowany, przynajmniej o niczym takim się nie słyszało. Natomiast nauczyciele, to temat rzeka. Matematyka z prof. Sz.i jej metody nauczania sprawiały, że przed wejściem na lekcje każdy był kłębkiem nerwów. Podobnie było na chemii. Skończyłam tę szkołę, ale skończyło się to dla mnie nerwicą i depresją. Do dziś czasem śni mi się, że mam odpowiadać z matematyki i stoję przy tablicy nie mogąc wydukać słowa.
Gdybym miała drugi raz wybrać szkołę, w życiu nie wybrałabym chrobrego.

143

zochan ~zochan (Gość)31.01.2025 11:21

Zastanawia mnie dlaczego sprawa jest w piotrkowskiej prokuraturze, skoro podejrzenia padają na syna pracownika owej prokuratury!!!! Czy nie powinna się z tego wyłączyć?

131

Kot ~Kot (Gość)05.02.2025 14:57

Niestety temat nie dotyczy tylko tej szkoły,dzieci są nękane nie tylko przez rówieśników, prym wiodą pseudo nauczyciele ,nie posiadający za grosz empatii,bez serca dla dzieci ,zobojetniali,czekający tylko do zakończenia dnia "pracy".Do kompletu pseudo psychologowie szkolni,dzisiejszka szkola to dramat.

21

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat