Narcyzm (narcystyczne zaburzenie osobowości) - objawy i leczenie
Wśród zaburzeń osobowości, narcystyczne jest jednym z najbardziej znanych. Niejednokrotnie słyszymy bądź sami stwierdzamy: „ale z ciebie narcyz”. Pacjenci cierpiący na opisywane schorzenie, są „zakochani” głównie w sobie. Mają tendencję do poczucia wyższości i przekonania o swojej wyjątkowości, niepowtarzalności. Wymagają od otoczenia, aby ich podziwiano, chwalono i traktowano w sposób uprzywilejowany. Wobec innych, chorzy bywają wyniośli, aroganccy.
nie wiedziałam, że mieszkam w krainie miodem i mlekiem płynącym- oczywiście wg. prezydenta
A jakże słyszałem ,słyszałem monolog naszego włodarza. Prowadząca nie mogła dojść do słowa. To jest zresztą strategia prezydenta w piotrkowskim radio. Pewnie chodzi o oto ,żeby powiedzieć wszystko na jednym wdechu bo możliwe jest zapomnienie wyuczonego tekstu. Podobnie czyni złotousty vice marszałek łódzkiego sejmiku Zięba. Podsumowując owe owe wywody. To nie ja to oni. Prawie 20 lat rządów. Chciałem ,ale nie mogłem...Ni słowa skruchy.O samobiczowaniu nie wspomniał ani razu. Bo to oni ,oni ,oni, onych wina...Czyli nic nowego.
Prohibicja po co to komu, Komunikacja płatna,ceny ciepła w górę Tomaszów i Bełchatów mają za darmo,a im jeszcze mało
Chojniak, Krawczyski ten mistrz od ciepłowni i inni to są najlepsi menadzerowie w Polsce
Moderator od chojoka czujnie pilnuje co by było demokratycznie....wolność słowa ino po linii ekipy ezydenta hehe
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!