A jak Pan Prezydent obieca znowu że jezioro Bugaj będzie udostępnione i przygotowane do wypoczynku i rekreacji .Tak jak obiecywał poprzednio to będę głosował na niego.
A wystarczyło tylko dbać o drogi w mieście, żeby nie były dziurawe popękane i zamknięte dla ruchu to ludzie by mówili że to najlepszy prezydent. Ale jak się nie kompetentnymi kolegami staniwiska obsadza to tak się kończy. Co z Moryca i Scaleniową? Terez wielkie bum na jakieś pseudo remonciki a konkretów brak. Pomijam resztę grzeszków i nie dociągnięcie prezydenta i radnych ,,wszystkich,,.
Szkoda czasu na czytanie tego co ma prezydent do powiedzenia.
Temu panu już podziękujemy.
Ja też uważam że to jest gra polityczna. Co może wiedzieć osoba mieszkająca w domu jednorodzinnym o cenie za ogrzewanie w bloku? No chyba że kupił 5 mieszkań i szuka jelenia na wynajęcie a że zrobiło się drożej to stoją puste prosty sposób na życie zdzieranie z innych. Ja na referendum nie idę szkoda mi tylko ze tyle pieniędzy na to pójdzie. Ja bym tych ludzi zaskarżył za zniesławienie szkoda że miasto tego nie robi skoro kłamią w żywe. Jak widzę tych żebrzących pod marketem o podpis to mi się w kieszeni.....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!