Blisko, ale w zasadzie pudło ;-)
Zawsze zabieram głos,gdy zaczyna przeważać jedna opcja w komentarzach. To tak dla skłonenia komentujących do MYŚLENIA , że prawda może być zupełnie inna.Abstrahuję od tematycznego duchownego.Nie znam,więc nie moge się wypowiadać,choć mam swoje zdanie na temat duchowieństwa i kościoła. Ale to moje zdanie i wiem,że można się z nim nie zgadzać.I życzę wszystkim,by przed skomentowaniem czegoś zadać sobie trud i wyobrazić sobie sytuację od drugiej strony. Może być ciekawie. I życie może mniej zaskakiwać...;-)
Dobrze, że Polska jest dalej państwem prawa, gdzie gadanie nie jest równe z prawda i wyrokiem, bo tak media i licz społeczny byłby podstawą wymiaru sprawiedliwości.
Jak by tym 16 - latkiem był twój syn też byś stawiał się na miejscu księdza?? lepiej poradził byś tak synowi wtedy czuł by się mniej zaskoczony. Proszę państwa mamy na portalu obrońcę równowagi we wszechświecie, dziekuję bardzo, że jestes dzięki tobie jestem mądrzejszym człowiekiem hahaha
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!