metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
maciej1 ~maciej1 (Gość)30.10.2018 20:43

już po tłumaczeniu wydać jaka jest mądra, wiedzę czerpie z jakiś wypocin w internecie

167

gość ~gość (Gość)30.10.2018 20:45

Marna prowokacja obecnego prezydenta...

813

gość ~gość (Gość)30.10.2018 21:05

Ludzie dajcie szansę pani Marlenie. A najwyżej po 5 latach się zmieni. Ale teraz niech ma swoje 5 minut

1019

mediatorr ~mediatorr (Gość)30.10.2018 21:11

nie ładnie pani kandydatko rozsiewać nieprawdziwe informacje, a z jakiej to pani partii? a platforma, to już wszystko jasne, cała półprawda całą dobę!

129

ZZZ ~ZZZ (Gość)30.10.2018 20:59

Pani Marleno po dzisiejszej debacie ma Pani dwa głosy mój i mojej żony.

1223

gość ~gość (Gość)30.10.2018 21:50

Czy to 35 czy 50 milionów to i tak dużo pieniędzy na biedny Piotrków
A pan Chojniak wszystkiego się chwyta bo ma stracha przed drugą turą wyborów.

68

mlodapiotrkowianka ~mlodapiotrkowianka (Gość)30.10.2018 21:50

Będę głosowała na Głowacką, bo to też zrobiłam w 1. turze i zamierzam być konsekwentna. Nie jestem jednak przepełniona entuzjazmem, chcę po prostu spełnić obywatelski obowiązek. Piotrków to moje ukochane miejsce, moja pasja i boli mnie, że tak naprawdę nie ma na kogo głosować. Zaufam Pani Głowackiej tylko dlatego, że moje zaufanie zawiódł Chojniak.... Liczę, że Pani Wężyk- Głowacka dotrzyma obietnic, ale apeluje o większy szacunek do rozmówcy (w tym przypadku do obecnego prezydenta jakikolwiek by nie był). Wszyscy widzą jego błędy sami, a jeśli nie widzieli, to przez ostatnie miesiące kandydaci na jego stanowisko im je wskazali. Kampania wyborcza nie polega na obrzucaniu się mięsem!! Załatwcie brudy między sobą na sesjach w urzędzie! Kobiecie z klasą nie wypada atakować słownie mężczyznę, który odnosi się do niej z należytym szacunkiem. Naprawdę można było przemawiać w debacie spokojniej, z większą klasą. Skutek byłby jeszcze lepszy. Prezydent to też funkcja reprezentacyjna- musi budzić respekt, a nie wzmagać skrajne emocje.

42

gość ~gość (Gość)30.10.2018 21:28

Niech pani Marlena idzie zadzic do łodzi z koleżanką

1512

Kocham PT ~Kocham PT (Gość)30.10.2018 21:23

Kochani -prawdziwi piotrkowianie, lokalni patrioci. Tylko Piotrków, tylko prezydent Chojniak, tylko mądrość mieszkańców. Piotrków stolicą województwa.

1417

.gosc ~.gosc (Gość)30.10.2018 17:53

Chojniak mega zestresowany, mlaskał, jąkał się jakiś draamt. Już wiadomo dlaczego tak się bał debat i się na nich nie stawiał. Chwyt wężykowej z nominacją - rewelacja! Błyskotliwe i zabawne!

1617

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat