Krzysztof Chojniak hmm...wiele zachowań i postępowań tego Pana budzi wiele do życzenia. Zdecydowanie jestem na NIE...brak Mu podejścia do ogółu woli zdecydowanie faworyzowanie innych niż dzielenie między wszystkich... porażka
Jak można było tak zadłużyć miasto na tak zbędna inwestycje kosztem mieszkańców . Podejrzewam ,że jest drugie dno tej inwestycji i kto za tym stoi ?
no panie Prezydencie bardzo się na panu zawiodłam szala prawdy się przelała dajmy szanse nowym bo stan faktyczny jest jaki jest ja mój głos oddam na panią Głowacką zobaczę co z tego będzie jak nic nie zrobi to w następnych wyborach może poprę pana
I dobrze pan prezydent zrobil idąc do sądu. Pokazał że nie bedzie dawał się obrażać przez kogos takiego jak pani marlenka
a pani wężyk jak mała dziewczyna wrzuciła pismo z sądu do internetu , tylko po co? pożalić się? wstyd pani marleno! teraz prosze wrzucic wyrok gdzie jest pani winna..
A może jednak dajmy szansę nowej osobie. A może coś zmieni na dobre dla nas mieszkańców.
Pani Marlena nienadaja się na prezydenta Piotrkowa dużo mówi a mało zrobi i tak wygra Pan Chojniak.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!