Co z tego. K.CH przegral debate i tyle. Tylko Marlena na prezydenta.
Weźmy się i dajmy sznanse nowemu prezydentowi temu miastu, trzeba zmiany, Chodźmy na wybory i zmieny Piotrków, przez 8 lat nic, i jakas medioteka tylko po co to komu ???????
Ok całkowity koszt mediateki to 50M PLN. Kiedy zwróci się powyższa inwestycja? Jaki będzie roczny zysk/strata mediateki? Drodzy rządzący taka rada, realizujcie też inwestycje, które zarabiają na siebie i na miasto. Bo ciągle dokładać do wszystkiego to nie ma sensu.
Pani Marlena Wężyk-Głowacka jest za mordowaniem dzieci poczętych. Dała temu przykład, uczestnicząc w czarnym marszu, trzymając transparent z wulgarnym przesłaniem. Naprawdę tego chcemy w Piotrkowie?
A czy 35 a 50 baniek nie ma różnicy po co to komu jeszcze trzeba 9 osób zatrudnic z kliki
Deabata. Rozmowa Pana Prezydenta z Głowacką to jak rozmowa Profesora z niegrzeczną uczennicą.
na poprzednim głosowaniu nie byłem, ale teraz pójdę razem z żoną aby ta pani nie wygrała !
Słuchałem debaty. Nokaut. Okazało się że tylko p. Marlena z dwójki rozmowców ma ja...a
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!