Będę głosowała na Głowacką, bo to też zrobiłam w 1. turze i zamierzam być konsekwentna. Nie jestem jednak przepełniona entuzjazmem, chcę po prostu spełnić obywatelski obowiązek. Piotrków to moje ukochane miejsce, moja pasja i boli mnie, że tak naprawdę nie ma na kogo głosować. Zaufam Pani Głowackiej tylko dlatego, że moje zaufanie zawiódł Chojniak.... Liczę, że Pani Wężyk- Głowacka dotrzyma obietnic, ale apeluje o większy szacunek do rozmówcy (w tym przypadku do obecnego prezydenta jakikolwiek by nie był). Wszyscy widzą jego błędy sami, a jeśli nie widzieli, to przez ostatnie miesiące kandydaci na jego stanowisko im je wskazali. Kampania wyborcza nie polega na obrzucaniu się mięsem!! Załatwcie brudy między sobą na sesjach w urzędzie! Kobiecie z klasą nie wypada atakować słownie mężczyznę, który odnosi się do niej z należytym szacunkiem. Naprawdę można było przemawiać w debacie spokojniej, z większą klasą. Skutek byłby jeszcze lepszy. Prezydent to też funkcja reprezentacyjna- musi budzić respekt, a nie wzmagać skrajne emocje.
Czy to 35 czy 50 milionów to i tak dużo pieniędzy na biedny Piotrków
A pan Chojniak wszystkiego się chwyta bo ma stracha przed drugą turą wyborów.
Pani Marleno po dzisiejszej debacie ma Pani dwa głosy mój i mojej żony.
nie ładnie pani kandydatko rozsiewać nieprawdziwe informacje, a z jakiej to pani partii? a platforma, to już wszystko jasne, cała półprawda całą dobę!
Ludzie dajcie szansę pani Marlenie. A najwyżej po 5 latach się zmieni. Ale teraz niech ma swoje 5 minut
już po tłumaczeniu wydać jaka jest mądra, wiedzę czerpie z jakiś wypocin w internecie
Słuchałem debaty. Nokaut. Okazało się że tylko p. Marlena z dwójki rozmowców ma ja...a
na poprzednim głosowaniu nie byłem, ale teraz pójdę razem z żoną aby ta pani nie wygrała !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!