Jak oszust Pampers będzie jej towarzyszył to napewno na nią zagłosują.Kobieto otrząśnij się i odczep się tego oszusta który kidyś tyle bzdur naopowiadał mieszkańcom,po czym spi....ł z miasta.Teraz wraca i przy tobie chce zrobić karierę.
a pamiętam jak mowiła że fotel prezydencki nie interesuje tego cąłego Pio.ta pani albo ktoś inny tak powiedział...i mam im teraz zaufac ??
A kto to jest A.Rozpędek? Czym ona się zasłużyła, co dotychczas osiągnęła? Jakie ma kwalifikacje? Strzelają sobie w stopę, kto będzie popierał taką kandydatkę? Kompromitacja
Szanowni Państwo!
Bzdury piszecie bo boicie się zmian! W tym mieście zawsze były układy i układziki.
Najwyższa pora na zmiany!
Wygrają Kobieto te wybory i pokaż jak rządzą Prawdziwe Kobiety z klasą!
Najpierw to przedsiębiorcy niech nauczą się płacić godnie jak na przykład HARING ,nie za najniższą krajową to ludzie nie będą wyjeżdżać za chlebem i pani tu nie pomoże.Dobra rada dla pani odciaciąć się od Pampucha,od alkoholika z firmy ochroniarsko -sprzątającej i całej reszty tych radców,a lepiej pani wyjdzie . Założe się z każdym o symboliczną złotówkę , że ani w tych ,ani w następnych wyborów pio lub inny wasz wymysł nie wygra. Pozdrawiam
Nawet jeśli ma być śmieszniej, warto. Popieram każdą - nawet głupią - inicjatywę anty-chojniakową. Oczywiście szanse są marne, ale warto choćby dla idei.
- skąd możesz to wiedzieć, idź rób tam przy maszynie za min. krajową, a dopiero potem się odezwij. Gdy słucham takich komentarzy, jestem za zmianą ustawy o aborcji.
A kto to jest ten Pio? ;)
Osobiście nie mam nic do Pani Aleksandry, ale jej kandydatura z ramienia PIO na prezydenta miasta jest niestety... śmiechu warta. Wybory są w listopadzie, a PIO na nieco ponad dwa miesiące wyciąga "królika z kapelusza". Aby wygrać z Chojniakiem potrzeby jest ktoś z pozycją, ktoś znany i ktoś kto ma konkretne pomysły na Piotrków, a nie opiera swojej kampanii wyłącznie na negacji tego, co jest - jak robi to konsekwentnie PIO. Szkoda, bo liczyłem na jakiś przełom "na stołku", ale raczej nic z tego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!