Łodzianie zupełnie nie przestrzegają wytycznych, dziś na zakupach w Kauflandzie całe rodziny bo przecież jedna osoba nie da rady zrobić zakupów, do tego nie przestrzeganie odległości podchodzą blisko do tego gadają ci przy samej głowie w kolejce do kasy też nie ma bezpiecznej odległości nawet jeśli ja stanęłam z dala to zaraz ktoś się pcha przede mnie, no porażka. Z takim podejściem znajdziemy się w tym samym miejscu co Włosi
Przynajmniej mogliby napisać z jakich miejscowości są te przypadki. Niby walczą z wirusem w koronie ale jakoś tak nieśmiało czy z podziemia tak jakby to było nielegalne. Skończcie z tą tajemniczą obłudą
Wie Pan. Różne opinie są z tego co zona mówi. Ale to nie o to w tym momencie chodzi. Z tego co mówi to pani fryzjerka od lat się nie szkoli - bo co, bo nie musi? Ma stałe klientki a nowych pewnie brak. Nie o to w tym wszystkim mi chodziło. Niech sobie zarabiają, ale jak coś się wydarzy to będzie ups...
Jak EPI najazdy na markety po cebule i makaron robią to co się dziwicie.Dziś jako jedyna na taśmie miałam trzy produkty,reszta pełne wózki,i to szybkie latanie po całym sklepie jakby miało zabraknąć jedzenia dla nich.
A co z tymi ala polaczkami co teraz z zagranicy nagle wracaja.Ludzie w sanepidzie pracuja po 14 . 16 godz. Bo barachło wraca nagle do kraju. Przypomniało im sie nagle z kąd pochodzą to jest żałosne
Polacy niech wracaja z zagranicy.Ale niech siedza w domu na tylku i sparawdzaja czy nie chorzy sa zdala od swoich rodzin przez bite 2 tygodnie zero kontaktu.A madrzy rodzice zamiast dzieci ciagna po marketak niech ida na zakupy sami.Przecież wiekszosc ma 2rodzicow a nie jedno.A wtedy moze to g... przestanie sie roznosic.Ludzie myslcie troche
BRAWO ŁÓDZKIE, OBY TAK DALEJ TO ZNIKNIESZ Z MAPY!!.NIDY NIE MYŚLAŁAM
ŻE TYLE BEZMYŚLNOŚCI TU ŻYJE.BYĆ W CZOŁÓWCE POD WZGLĘDEM ZAKARZENIA KORONAWIRUSEM TO CHLUBNY ZASZCZYT.
Od dwóch dni walczymy bo dzieci naszych sąsiadów wróciły z zagranicy i przyjechały do Zgierza z Łodzi na obiadek do dziadków i odebrać psa.Bedąc na kwarantannie przemieszczały s?ę.Wrócili z pieskiem do domu ktoś go musi wyprowadzić a dziadkowie zostali wsród nas.Tak pacany z łodzi przestrzegają kwarantane.Najpierw tanie wakacje zagranicą a potem hulaszki swowola
Tami. Co jesteś taka na anty do EPI, a sama jeździsz rodowita piotrkowianko do ojców co tydzień po kartofle na wieś.
Obok ksero i biura podróży... ciarki po plecach przechodzą. Wszystko wszystkim, ale to powinno się gdzieś zgłosić ...skoro panie nie zdają sobie sprawy z ryzyka!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!