metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)21.03.2020 00:32

Jest tam rzeczywiście pani w śmiesznej maseczce, która jeszcze w oknie siedzi i klientki przyjmuje. Oj kasa kasa kasa...

10

gość ~gość (Gość)21.03.2020 10:03

A no kochane panie jak się żyje ?hulaj dusza? to teraz nie ma. Trzeba mieć zostawione zawsze jakies poeniadze na czarna godzinę. Tez jestem przedsiębiorca, zatrudniam 11 osób, ludzie są w domach, dostali kasę so końca miesiąca na życie. Tez mam podatki, świadczenia i czynsz za wynajem. Do nas tez przychodzą umówieni klienci na godzinę ale sorry... jak mam ryzykować Zdrowie i życie ... wole wziąć z kupki i już. Wszyscy jesteśmy w takiej sytuacji. A tu panie w ten sposób... moim zdaniem tworzą zagrożenie. Sorry

50

gość ~gość (Gość)20.03.2020 21:48

Ja powiem tylko jedno. Premier wprowadził stan epidemii w całym kraju. Mam nadzieje, ze wszyscy wiedza co to oznacza. Większość pozamykala swoje działalności, gabinety stomatologiczne , kawiarnie, restauracje, hotele- każdy z nas wie z czym się to wiąże, sam prowadzę działalność i nie zarabiam w tym momencie. Moja zona ma odwołane wizyty u fryzjera, kosmetyczki, a przejeżdżając dziś przez Słowackiego co widze? Na przeciwko uczelni fryzjerka i kosmetyczka z suszarka i pilnikiem!!! Ludzie kochani! Skąd wiecie kto do Was przychodzi? Czy nie mieli styczności z kimś zakażonym?
Skoro wszyscy pozamykali zakłady to nie przyszło Wam do głowy, ze tez należy to zrobic? Po pierwsze bezpieczeństwo, po drugie solidarność z kolegami po fachu?
Żenada drogie panie.
Bylem w szoku jak to zobaczyłem.

141

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat