Jest tam rzeczywiście pani w śmiesznej maseczce, która jeszcze w oknie siedzi i klientki przyjmuje. Oj kasa kasa kasa...
A no kochane panie jak się żyje ?hulaj dusza? to teraz nie ma. Trzeba mieć zostawione zawsze jakies poeniadze na czarna godzinę. Tez jestem przedsiębiorca, zatrudniam 11 osób, ludzie są w domach, dostali kasę so końca miesiąca na życie. Tez mam podatki, świadczenia i czynsz za wynajem. Do nas tez przychodzą umówieni klienci na godzinę ale sorry... jak mam ryzykować Zdrowie i życie ... wole wziąć z kupki i już. Wszyscy jesteśmy w takiej sytuacji. A tu panie w ten sposób... moim zdaniem tworzą zagrożenie. Sorry
Ja powiem tylko jedno. Premier wprowadził stan epidemii w całym kraju. Mam nadzieje, ze wszyscy wiedza co to oznacza. Większość pozamykala swoje działalności, gabinety stomatologiczne , kawiarnie, restauracje, hotele- każdy z nas wie z czym się to wiąże, sam prowadzę działalność i nie zarabiam w tym momencie. Moja zona ma odwołane wizyty u fryzjera, kosmetyczki, a przejeżdżając dziś przez Słowackiego co widze? Na przeciwko uczelni fryzjerka i kosmetyczka z suszarka i pilnikiem!!! Ludzie kochani! Skąd wiecie kto do Was przychodzi? Czy nie mieli styczności z kimś zakażonym?
Skoro wszyscy pozamykali zakłady to nie przyszło Wam do głowy, ze tez należy to zrobic? Po pierwsze bezpieczeństwo, po drugie solidarność z kolegami po fachu?
Żenada drogie panie.
Bylem w szoku jak to zobaczyłem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!