metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)21.03.2020 13:12

W tym magazynie w Głuchowie to kwestia najbliższej przyszłości, tam podobno pracuje 2 tysiące ludu

30

gość ~gość (Gość)21.03.2020 13:18

Bezmyślność to mało powiedziane. U mnie w pracy zero prewencji, dziewczyny ze zmiany oblizują palce po kontakcie z gotówką.. Totalne bezmózgi

30

gość ~gość (Gość)21.03.2020 13:52

Co ma zrobić ktoś kto nie pracuje bo zamknięty jest zakład z powodu wirusa

02

gość ~gość (Gość)21.03.2020 14:11

Zamknięcie DHL w GŁUCHOWIE,to tylko kwestia czasu.Pracują tam ludzie z większości łódzkiego.I tak jest nabór, bo brakuje ludzi.Bardziej zapobiegliwi siedzą już na L-4. Osobiście nie chciałbym spędzić 2 tygodni zamkniętym w hali magazynowej. Pozdrawiam wszystkich tam pracujących. Trzymajcie się i uważajcie na siebie.

41

gość ~gość (Gość)21.03.2020 14:11

Proszę zauważyć ,że w krajach gdzie jest kilka milionów mieszkańców ujawniono tysiące więcej zakażonych wirusem przypadków niż w Polsce, w innych krajach przeprowadza się setki tysięcy testów w Polsce kilka tysięcy testów, służbom brakuje wszystkiego co nie jest tajemnicą ,od środków ochrony do dezynfekcyjnych, a Szumowski opowiada bajki dla ludu, który to łyka, jest na 13-14 emerytury, miliardy na jakieś krowy plus, a nie ma na elementarne środki ochrony i godziwe pensje dla pielęgniarek, zobaczymy co będzie jak tysiące firm upadną, a ludzie starcą pracę, jeszcze tego nie odczuwacie, ale nieuchronne się zbliża- SPRAWIEDLIWOSC! Polska wstaje z KOLAN!

98

gość ~gość (Gość)21.03.2020 15:58

Do piernika czemu nie piszecie z kąt są osoby

02

gość ~gość (Gość)21.03.2020 13:49

Dzisiaj jak byłem w markecie to jedna pani w podeszłym wieku tak mocno prychła w moją stronę aż jej gluty poleciały.Dobrze że stałem od niej 1.56metra bo już by było po mnie.

45

gość ~gość (Gość)21.03.2020 17:25

Nie ma ludzi na mieście bo przenieśli się do marketów. Czarno jak przed Bożym Narodzeniem! Potem w samochód i kto ich złapie? Zupełny brak wyobraźni i odpowiedzialności za siebie i innych. Ludzie! Opanujcie się. To nie żarty.

10

gość ~gość (Gość)21.03.2020 18:05

Dziś 19 z łódzkiego w tym 5 z powiatu. Dalej idźcie tłumami na promocje.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat