Wczoraj wprowadzili stan epidemii, a do czwartku był stan pandemii. Ja wczoraj przejeżdżałem i tam nikogo nie widziałem ?!!Hmmm...A co Panu przeszkadza ze ludzie prowadzą działalność gospodarcza w Piotrkowie ? Jest sporo salonów fryzjerskich , kosmetycznych , gabinetów lekarskich, weterynaryjnych, kwiaciarni , ksero i innych usług na telefon w obecnej sytuacji. Za chwile wszyscy będą wracać do pracy bo nie dadzą rady tyle wytrzymać , a koszta lecą i trzeba płacić . Niestety...
apeluje do premiera ze potrzebujemy nie jednego, lecz dwóch Janów Mischelów Vincentów aby opanować tą epidemię, nie analizować, tylko działać, potrzebujemy chlernego Jana Mischela Vincenta!
Fryzjerka otwiera salon ale klientki też tam chodzą i koło się zamyka.Na głupotę nie ma lekarstwa niestety...
W sonoco koło Gillette cała Łódź Bełchatów piotrków łask. Miks wszystkich pracuje
Środki dezynfekujące powinny być dotowane przez państwo, tak samo maseczki "z przydziału" dla każdego, testów powinno być więcej ,żeby szybciej wyłapywać zakażonych - ludzie muszą pracować, płacić podatki - nie może cała Polska iść na zasiłek
czy ktoś policzył bezdomnych w Piotrkowie Trybunalskim i wie gdzie oni obecnie przebywają?
A ja się pytam gdzie wasi wybawiciele Macierewicz i Jarosław , kiedy wyjdą z ukrycia w dobie kryzysu i walki o przetrwanie hahaha
Dlaczego nic nie mówią z jakich miejscowościach są te zakażone osoby t ludzie by się bali a tak to nikt nic niewiem i się zaraża mówcie skąd są te osoby
Dokładnie , na obecna chwile zobowiązania zostają a My małe firmy musimy sobie jakoś radzić i z czegoś żyć . Ludzie naprawdę nie zdają sobie sprawy z tego co piszą , a dla innych to jedyne źródło utrzymania całej rodziny .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!