metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)21.03.2020 08:20

Wczoraj wprowadzili stan epidemii, a do czwartku był stan pandemii. Ja wczoraj przejeżdżałem i tam nikogo nie widziałem ?!!Hmmm...A co Panu przeszkadza ze ludzie prowadzą działalność gospodarcza w Piotrkowie ? Jest sporo salonów fryzjerskich , kosmetycznych , gabinetów lekarskich, weterynaryjnych, kwiaciarni , ksero i innych usług na telefon w obecnej sytuacji. Za chwile wszyscy będą wracać do pracy bo nie dadzą rady tyle wytrzymać , a koszta lecą i trzeba płacić . Niestety...

22

rick ~rick (Gość)21.03.2020 08:29

apeluje do premiera ze potrzebujemy nie jednego, lecz dwóch Janów Mischelów Vincentów aby opanować tą epidemię, nie analizować, tylko działać, potrzebujemy chlernego Jana Mischela Vincenta!

30

gość ~gość (Gość)21.03.2020 08:51

Fryzjerka otwiera salon ale klientki też tam chodzą i koło się zamyka.Na głupotę nie ma lekarstwa niestety...

31

gość ~gość (Gość)21.03.2020 09:09

W sonoco koło Gillette cała Łódź Bełchatów piotrków łask. Miks wszystkich pracuje

30

gość ~gość (Gość)21.03.2020 09:37

Środki dezynfekujące powinny być dotowane przez państwo, tak samo maseczki "z przydziału" dla każdego, testów powinno być więcej ,żeby szybciej wyłapywać zakażonych - ludzie muszą pracować, płacić podatki - nie może cała Polska iść na zasiłek

76

nnn ~nnn (Gość)20.03.2020 20:51

czy ktoś policzył bezdomnych w Piotrkowie Trybunalskim i wie gdzie oni obecnie przebywają?

91

Bolek ~Bolek (Gość)20.03.2020 21:45

A ja się pytam gdzie wasi wybawiciele Macierewicz i Jarosław , kiedy wyjdą z ukrycia w dobie kryzysu i walki o przetrwanie hahaha

177

Pap ~Pap (Gość)21.03.2020 09:30

Szanowny Dziennikarzu,
Słowo "łódzkiem" pisze się z małej litery !

33

gość ~gość (Gość)21.03.2020 07:28

Dlaczego nic nie mówią z jakich miejscowościach są te zakażone osoby t ludzie by się bali a tak to nikt nic niewiem i się zaraża mówcie skąd są te osoby

71

gość ~gość (Gość)21.03.2020 08:43

Dokładnie , na obecna chwile zobowiązania zostają a My małe firmy musimy sobie jakoś radzić i z czegoś żyć . Ludzie naprawdę nie zdają sobie sprawy z tego co piszą , a dla innych to jedyne źródło utrzymania całej rodziny .

32

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat