Panie "gość gość " mam wrażenie że Pan zazdrości tym dziewczyną że pracują A pan się boi . Nikt nie zakazał pracować salonom fryzjerskim i kosmetyczny więc o co Ci chodzi ? Myślę że większa możliwość zarażenia jest w magazynach i Haeringu tam nic nie sprawdzają. A Ty jedziesz po mieście i nie siedzisz w domu jak każą?
Wczoraj sor piotrkowski zamkniety jejku co bedzie jak oni sie zaraza kto bedzie nas ratowal do tej pory ich nie docenialismy ale teraz w dobie wirusa doceniajmy bo oni tylko sa w stanie uratowac nam zycie I zdrowie I nam I naszym rodzinom. Prosze nie idzcie na zwolnienia trwajcie przy nas z nami. Pozdrowienia dla wszystkich ratownikow pielegniarek I lekarzy z Rakowskiej. Jestesmy z Wami!!!!!
Te sympatyczne Panie szanowny Panie gość (zatrudniający 11 osób)zaczną brać z kupki jak już będzie całkowity zakaz prowadzenia takich działalności. Puki co nie widzę powodu aby miały zaprzestać działalności. Ważne by pracowały z zachowaniem zdrowego rozsądku i przestrzegały zasad GIS -u. A z tego co mi wiadomo to jest to jeden z tych salonów które na punkcie higieny i dezynfekcji (nie tylko w tych trudnych dla wszystkich czasach) ma tak zwanego fioła.. Pozdrowionka dla dziewczyny.
Ludzie piszą o biednych firmach które są tak bardzo pokrzywdzone. Czy ktoś myśli o zwyklych ludziach? Nie. Bo po co? Ci co mają firmę mogą się utrzymac. Bo niby nie mają może oszczędności? Jeśli nie to zamknij firmę bo nie umiesz jej prowadzić. Nakupuja aut domy a teraz płaczą. Sprzedaj i będzie kasa. Kup mniejszy dom.sa ludzie którzy naprawdę potrzebują. A już nie mówcie o tym że zatrudniają innych bo to śmiech. Umów nie chcą dawać i tylko jeszcze na ludziach zarabiać. Najlepiej na staż wziąć za darmo.
Co tam fryzjerzy, kosmetyczki.... zobaczcie co się dzieje w magazynach wielkopowierzchniowych tam setki ludzi z całego województwa mają ze sobą kontakt ...Hering, Zalando, Itp. To tykająca bomba.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!