MUNIK ? czy może BŁASZCZYŃSKI ?
No to Chojniak pokazał! Miasto tonie w długach, a on się wozi limuzyną.
Żaden Mazur. Co on wie o Piotrkowie.? Tylko na bankietach i promocjach go widać. Wg mnie najwięcej o problemach wie pan Dziemdziora nawet tych błachych. Naprawde interesują go miasta problemy. Trzymam kciuki Panie Dziemdziora
Jak to możliwe ażeby cała imprezę prowadził dyrektor jednej ze szkół. Przecież on jest jakby nie mówic na garnuszku Pana Prezydenta. Jak to nazwać?
A ja się pytam jakie źródła pokrywają tą inaugurację z tymi wszystkimi bajerami, nagłosnienem, limuzyna, swiatła, sala itp.?
Wypowiadam się jako młode pokolenie Piotrkowa Trybunalskiego.
Jest mi miło zakomunikować, że żaden Prezydent nie zrobił tyle dla młodych piotrkowian co Pan Chojniak. Poda każdym względem była najbardziej skuteczny w swych działaniach np jeśli chodzi o kulturę. To tylko przykład. Panie prezydencie Chojniak niech Pan zostanie Prezydentem na następne lata. My za Panem będziemy głosować.
.... będzie zmierzał do budowy ponadpartyjnych struktur lokalnych, umożliwiających wykorzystanie społecznego potencjału ludzi gotowych podjąć funkcje społeczne sprawowane na rzecz wspólnego dobra - wyjaśniał prezydent. Już to robił z niezłym skutkiem wyrzucając z pracy dobrze pracujących dyrektorów na rzecz miata Panią Iwone Trzepadłek z SP nr 16, Panią Barbare Pol z Biblioteki, Pana Jacka Sokalskiego z MOK.
Cała prawda o K. Chojniaku. Jego obietnice są nic nie warte można to jeszcze usłyszeć w MZGK., gdzie obiecywał załodze w 2006 r. takie rzeczy..., jedynym celem jak się okazało było zniszczenie zakładu.Teraz obiecuje stowarzyszen.....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!