Do Pani Grażyny Fałek.
Czy to prawda, że Pani poparła Pana K.Chojniaka? Czy to jest jakas pomyłka? Bo nie wierze....
Komentatorze używający mojego nicku xyz wstydź się. Już wcześniej tak jak napisałem, przestałem się wpisywać. Używanie czyjegoś nicku jest po prostu chamstwem.
Czy ty masz pojęcie, co piszesz? Dziemdziora ma pojęcie o milicji obywatelskiej MO. Policjantem był w ostatnim okresie przed emeryturą, a wcześniej całe życie, z wyboru, był funkcjonariuszem Milicji Obywatelskiej. Ne musiał służyć interesom obcego mocarstwa czyli komunistycznemu ZSRR, ale chciał i takie życie zawodowe wybrał. Powinien tego życiorysu się wstydzić, a nie kandydować. Zresztą, ukrywa fakty z tamtych złych lat. To skompromitowany człowiek, na którego głos mogą oddać ludzie nieprzyzwoici, jak to amoralne środowisko byłych weteranów lewicy. Teraz robią z milicjantem co rusz medialne szopki. Szkoda, że szefa milicji płk Jakubowskiego z nimi na zdjęciach jeszcze nie ma, ale spokojnie, płk Jakubowski wraz z byłym milicjantami i esbekami, o lasce, ale doczołgają, żeby byłego kumpla komunistę poprzeć w dniu głosowania.
Dziemdziora ma wiedzę pokierować faktycznie błahym (nie błachym!!!) odcinkiem, np. działką z altanką! Nie ośmieszaj się.
Mazur? Co ty porównujesz? Kierował za ostatni rok wydawaniem budżetu ponad miliarda złotych w skali województwa, rozległą administracją, zna angielski, ma autentyczne doświadczenie, kontakty w instytucjach unijnych, a Piotrków zna wystarczająco dobrze, lepiej od niejednego mieszkańca. Orientuje się też, jak szef sejmiku wojewódzkiego, w potrzebach Piotrkowa. A to, że nie zna się na piotrkowskich układach i całym tym zasiedziałym od 21 lat bagnem, to tylko ogromny plus Mazura! A jeśli chodzi ci o bywanie, to jako szef jednego z najwyższych urzędów województwa, przyjeżdża w różne region łódzkiego, bo jest zapraszany jako gość, reprezentuje i tak jest na całym świecie.o także część składowa osoby na świeczniku.
Porównywanie Dziemdziory z Mazurem uwłacza ludzkiej godności i to całe podsumowanie.
skad mam wiedziec ze to Twój nick. Ja bardzo rzadko tu zaglądam. jak cos to przepraszam
ano jak chorągiewka na wietrze. Podziwiam Panią Pani Fałek:)
od 90 roku masz policje jak już cos. a za te słowa co piszesz nie zdziw się jak będziesz pociągnięty do odpowiedzialności za zniesławienie i naruszenie dobrego imienia, jak to zrobił kiedys pan dyrektor Sokalski kiedy ktos na forum go opluł.
Brawo!Brawo!Brawo!No to teraz komsomoł i maryśka zaczną szczekać!Doskonały post!
Nie strasz ,nie strasz, bo się..
DO TERREGO 22 POWINIENEŚ BYĆ BARDZIEJ ZORIENTOWANY W SYTUACJI POLITYCZNEJ NASZEGO MIASTA CHŁOPIE!!! PO PIERWSZE DZIEMDZIORA ODSZEDŁ NA EMERYTURĘ JAKO POLICJANT!!! PO DRUGIE DOSTAŁ PROPOZYCJE OD SOLIDARNOŚCI POLICJANTÓW ABY ZOSTAĆ ZASTĘPCĄ KOMENDANTA!!!TO TAK NA MARGINESIE:)
A TERAZ O M. MAZURZE PO PIERWSZE O FINANSACH DECYDUJE MARSZAŁEK I ZARZĄD A NIE PRZEWODNICZĄCY SEJMIKU !!!PO DRUGIE O PANU MAZURZE BYŁO OSTATNIO GŁOŚNO WS. PALIWA KTÓRE "ZJADA" JEGO SŁUŻBOWY FORD!!!! A PO CO CO NAM PREZYDENT PIOTRKOWA KTÓRY MIESZKA POD OPOCZNEM??!!A DOŚWIADCZENIE W LZS-ACH GDZIE MIAŁ COŚ DO POWIEDZENIA TO SŁABE KWALIFIKACJE NA PREZYDENTA!!! ZRESZTĄ JAK MOŻESZ CHWALIĆ GOŚCIA KTÓRY W NA POCZĄTKU TEGO WIEKU MIAŁ "PRZYGODĘ" Z SLD CZYLI PARTIA KTÓREJ MÓWIĄC OGÓLNIE NIE LUBISZ!!! WIĘCEJ POKORY NO CHYBA , ŻE PRACUJESZ W SZTABIE M.MAZURA!!!1
Jedna osoba wypowiada się jako całe pokolenie? W dodatku pisze jakąś dziwną polszczyzną. Czyżby to była radna babcia Jasia? A może raczej ktoś z sąsiedztwa Chojniaka z ul. Łódzkiej, skoro chce głosować za nim - czyli w tym samym lokalu wyborczym.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!