Głos Pana Dizemdziory jest wyjątkowy to nie znaczy, że fonetycznie piękny i męski.
Policja jest w zasadzie O.K. Tylko błagam...zróbcie porządek ze SM!!
Ja?Nic od policjantów nie chcę,wprost przecienie szanuje ich ciężką prace.A z jakiego powodu mam dać spokój panu Dziemdziora?Tylko dlatego że moje pytania o życiorys tego pana są dla kogoś niewygodne??Nie żartuj.Pan Dziemdziora jako radny i kandydat na prezydenta jest osobą publiczna i musi się on liczyć z tym,iż jego życiorys będzie poddawany różnym ocenom.Puki co czekamy na pana życiorys.
Taka prawda.Jak się marzy o władzy to trzeba się liczyć że wszystko zostanie wymiecione spod dywanu.I ocenione!!!
Niektórzy w tym kraju ,u władzy,przejechali się na tym bardzo!!Dziś są nikim,a ich dzieci zmieniają nazwisko...
Do "Piotrkowianin"
Myślę, że Chojnioak zrobił najwięcej, najlepiej, bez umoczenia się z biznesmenami, i nie zgarnęła go CBA. Chojniak jest póki co the best. Panie Chojniak oni na tym forum mają posikane ze strachu.
Z Tobą jest naprawdę źle. Ty masz czas dla siebie, żeby oderwać się troszkę od monitora. Może to dobrze wpłynie
Jest propozycja z Polski!. Choj-rak na prezydenta Piotrkowa Kujawskiego kto popiera?.
Do OLO BOLO:Chojniak nie umoczony śmiechu warte,a Chamczyk,Wilk,Ronc,i inni
Jeszcze nie zgarnęła, fakt. A sam przyznał, że nie pracował najlepiej:
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!