a le o co tu chodzi? Jeśli mam oglądać jak jakiś pies kurde śpiewa za mocą syntezatora, jakiś głupich wybryków podwórkowych, które zaczynają być nagrywane, głupich komentarzy w stylu "ale urwał", "kadetem tera", "e, synek nie ma takiego bicia", itp. to już wole oglądnąć jakiś pozytywny film, jak ten
No ewentualnie jakieś cycki :D
a Chojniak jak Pudzian-tanio skory nie sprzeda
~JIIMM~ pisaś umiesz ale czytać już nie.Twoi koledzy z KMP mają o nim troszeczkę inną opinie.
Wszystkim chłopakom w Dniu Naszego Święta wszystkiego najlepszego!!
no fakt ZADEN NIE POZBAWIL MIASTA DYREKTOROW PLACOWEK KULTURY_wymieniac nazwiska? chyba zbyteczne
Tu są dwie małpy @ @ a gdzie trzecia?
Właśnie to czyta!
pozdrowienia dla wszystkich małp.
Osobne pozdrowienia dla Pana Prezydenta Chojniaka
Panie Dziemdziora, nie wydzwaniaj Pan po organizacjach i stowarzyszeniach, które wyraziły wolę poparcia Pana Chojniaka, i nie zarzucaj im dlczego to zrobiły, nie imputuj, że nie dostaną już żadnej dotacji. Trzeba umieć się zachować. Pan ma swoje lata i powinien, Pan, pewne zasady dobrego zachowania znać.
Ja wiem zazdrość ma soje prawa, ale z tym też trzeba umieć sobie radzić. Pozdrawiam.
Co ty chcesz od policjantów? Gdyby nie policja to by cię bezkarnie okradli, zgwałcili twoja żonę (dziewczynę), córkę a nawet twoja 80-letnią babkę, skopali ci tyłek na ulicy. Ponadto, gdyby nie drogówka, to kierowcy jeżdżący po pijaku i na kacu, rozjechali by każdego. Daj spokój temu Dziemdziorze niech pokaże na co go stać. Łatwo jest opluwać każdego na odległość. A ty z tego słyniesz na tym forum pisząc anonimowo jak "tajniak".
A skąd wiesz, kto to dzwoni? Może to ktoś ze sztabu Chojniaka podaje się za kontrkandydata i psuje mu opinię?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!