Zabawa dopiero się zaczyna. Chojniak przegra w II turze na 100%. Czapla i PO z Dziemdziorą i SLD przegonią to towarzystwo wzajemnej adoracji na cztery wiatry. Do widzenia panie Chojniak i panom (jego zastępcom) też dziękujemy. Niektórzy na tym forum narzekają, że Jan Dziemdziora był policjantem a zastępca Chojniaka Andrzej Kacperek był komendantem znienawidzonej straży miejskiej i o tym się nie mówi bo to Prawica Razem Chojniaka. Dokonajmy zmian we władzach samorządowych! Chojniak i jego świta na taczki i odjazd razem z drugim zastępcą Chojniaka Karzewnikiem który rozniósł MZGK. Radnych Prawicy na taczki! Dość władzy karierowiczów. Nie chcemy pracować za 1317 brutto! Wywalić członków Prawicy Razem z rad nadzorczych MZK i MZGK.
Panie Chojniak! Bezdomni zaczepiają na dworcu! Do roboty!
http://www.epiotrkow.pl/news/Piotrkow-Bezdomni-zaczepiaja-na-dworcu,5498
Nie jest tajemnicą, że Chojniak porusza się Peugeotem 407.
Edit: po obejrzeniu filmiku, dodam że to oczywiście nie ten samochód widoczny na zdjęciach ;)
chyba żary - niech spada
Jak najbardziej za!!!!!!!!!Bede glosowac po raz kolejny na P.Chojniaka!
Pod względem merytorycznym, znającym się na potrzebach mieszkańców, znający potrzeby miasta, może nie z usmiechem na twarzy, ale wybieram Chojniaka na prezia.
Do "krowa"
Chętnie się zapoznamy z faktami. Rzuć wyroki sądu , z którego dnia. oczerniać może każdy, tylko nie każdy ma fakty w ręku. Więc co dalej... zostaje Chojniak. I z tej całej gawiedzi jest jedyny na to stanowisko. A tu 5 Panów na tym forum może pisać krytycznie - wobec niego, ale społeczeństwo Piotrkowa o którym ja wiem, i które znam ma inne zdanie. Dlatego mimo Waszej ciężkiej pracy, którą także doceniamy, która ma na celu oczerniać Chojniaka, skutek jest inny - Chojniak ma coraz lepsze poparcie. Społeczeństwo Piotrkowa na tanią kiełbasę wyborczą (w tym przypadku salseson)już się nie nabiera. Panie Krzysztofie dzięki tym ujadaczom Pan ma w nas coraz lepsze poparcie.
Ja się wpisuję, Chojniak dostaje 1 do dziennika.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!