Czytam raz, czytam drugi raz, ale nie mogę się w tej wiadomości doszukać informacji mnie najbardziej interesującej!
Jaka to ta limuzyna?! Bo sobie różne rzeczy można wyobrażać. A ja jestem wielkim fanem motoryzacji i chciałbym jednak znać szczegóły. Przecież chyba nie tajemnica.
Może Mercedes -Benz S600 Pullman?
.... będzie zmierzał do budowy ponadpartyjnych struktur lokalnych, umożliwiających wykorzystanie społecznego potencjału ludzi gotowych podjąć funkcje społeczne sprawowane na rzecz wspólnego dobra - wyjaśniał prezydent. Już to robił z niezłym skutkiem wyrzucając z pracy dobrze pracujących dyrektorów na rzecz miata Panią Iwone Trzepadłek z SP nr 16, Panią Barbare Pol z Biblioteki, Pana Jacka Sokalskiego z MOK.
Wielmożny Pan Dziedzic Prezydent K.Ch kocha Piotrków,ale bardziej kocha bankiety i limuzyny.Władza to się umie bawić.
rozbił i zniszczył spółkę mzgk na której z okazji 10 lecia istnienia obiecywał 100 lat i jeden dzień dłużej.
czekamy na owoce w postaci zaje....... podwyżek wody i ścieków.
o dzięki ci krzychu nieomylny...
piotrkowianie będą ci za to dozgonnie wdzięczni.
"...lud podąża za tymi,którzy mają władzę,a władzę skłonni są oddać w ręce kogokolwiek" Paulo Coelho
http://www.tvp.pl/lodz/informacyjne/lwd/wideo/26082010-2145/2517683
Można jeszcze lepiej, bo kocham Piotrków
No można można ale pozostawmy to następcom!
Dla mnie jest gościem nr 1 w Piotrkowie na Urząd Prezydenta.
Wszystkim pieniaczom, bo tylko to wam zostało, mówimy miłego dnia.
Nie ma zawodnika lepszego Od Pana Chojniaka w tym wyścigu do żłoba. Pozostali to namiastka osobowości na urząd prezydenta. Jedynym człowiekiem, który może mu zagrozić to Pan Andrzej Czapla - szkoda, że przespał cztery lata. Panie Andrzeju szanuję Pana za wszystko, ale trzeba było przeciwstawić się Pani Elżbiecie i pociągnąć to wszystko do przodu. Dziś pozostaje nam tylko Pan Chojniak.
"GOOD DAY, I SAID GOOD DAY" ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!