Sama nie mam tatuaży i nie mam zamiaru robić, ale u kogoś mi nie przeszkadzają. Niektórym nawet dodają uroku. Na pewno nie zaważyłyby na tym, czy kogoś zatrudnię, lub czy jako np. klient byłabym zadowolona z obsługi przez taką osobę.
Tatuażami nikomu nie chcemy imponować to jest nasz wybór i nasze ciało. Nie podobają się Wam tatuaże to ich nie róbcie ale nie powinniście szufladkować ludzi tylko z powodu na ich wygląd.
Tatuaże to głupota by szpecić swoje ciało bo na pewno nikomu tym nie zaimponują
Tatuaże, piękna sprawa! Jeśli jest dobrze zrobiony i ma jakieś znaczenie, nieważne czy to będzie jedna ręka czy dwie. Nasze ciało nasza sprawa. Ja też niedługo robię rękaw i chu# komu do tego, jak wyglądam :) Pozdro
A jak połykacie wiagre by zaimponować to nie głupota Witku? Każdy ma prawo wyrażać siebie jak chce,jeśli nie krzwdzi tym innych....
Ostatnio zauważyłam wzrost tatuowania całych rękawów. Janusz za Januszem. To tak samo jak kiedyś modne były tribale, 50% osób na siłkach miało tribala albo kilka tribali. Obecnie wszystkie zostały przerobione zgodnie z moda obecną, tylko na co je przerobicie je gdy przyjdą nowe trendy?
Jestem fizjoterapeutką i codziennie mam kontakt z pacjentami ludźmi chorymi i starszymi. Mimo że mój tatuaż widać to nie spotkałam się jeszcze z negatywną opinią. Wszystko zależy od podejścia do człowieka a nie od jego wyglądu stylu ubierania czy tatuażu.
Jestem za macie rację jak komuś nie podobają się tatuaże to ich niech nie robi a tatuaż estetycznie zrobiony jest ok ????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!