Trzeba natychmiast podnieść podatki!
Zbóje muszą przecież dobrze żyć.
Panu radnemu juź dziękujemy. Nic nie zrobił dla naszego miasta. A w podejrzeniach to wszyscy w tej formacji są mistrzami.
to grabowski jest radnym w gminie aleksandrów? jak tam interpelacje składa?
co za żenada panie Grabowski. oszczędzać na organizacji gwiazdki dla biednych dzieci z gminy aleksandrów. tylko dlatego że Wójt jest z PO.
niech zmniejszy zadłużenie,oddając dietę sejmiku i to co ma z rad nadzorczych spółek miasta
http://www.bip.lodzkie.pl/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=405&Itemid=507
Nie wiem skąd w Was tyle jadu. Pan Grabowski to jeden z najlepszych radnych sejmiku wojewódzkiego, widać, że coś robi cały czas. O ISTNIENIU jakiego innego wojewódzkiego radnego słyszeliście jeszcze? O Mazurze może. A gdzie reszta? Co oni robią? Nie wiem czemu krytykujecie jego, jedną z najbardziej uczciwych i miłych osób jakie znam osobiście, a nie innych radnych. Zastanówcie się lepiej co pozostali robią i czym się zajmują.
Pozdrawiam :)
bo innych z naszego powiatu nie ma. są tylko ci dwaj. i jeśli chodzi o konstruktywność w działaniu to mazur bijje go na głowe. bo cóż mi z tego że grabowski cały czas prosi o jakieś informacje dotyczące np. podróży zarządu, czy wynajęcia jakiś sal? liczy się infrastruktura i edukacja
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!