Tak pustego wójta jak mamy to nie ma nigdzie. Zesrać się chce aby pokazać że jest najlepszy a przy tym robi kretynów z siebie. Niech zajmie się pracownikami gminy którzy wychodzą z pracy o której chcą.
To działo jest nieszkodliwe.Miałam takie na placu i jakoś deszcz padał.
Ludzie sie wypowiadaja o rzeczach o ktorych nie maja zielonego pojecia. Moze lepiej najpierw zasiegnac informacji a nie pisac gupoty.
Ja myślę, że to sprawa dla najważniejszego posła ziemi piotrkowskiej. Wszak to działo, a poza tym nie w rękach wojska tylko jakiegoś bliżej nieokreślonego Krasonia. A czy wiadomo kto to ten Krasoń? Czy nie ma jakiś powiązań z wrogim reżimem. Panie pośle M. może zająłby się pan tą sprawą a nie bawić się na jakimś raucie z międzynarodową śmietanką na stadionie narodowym. :-)
Witam czytelników , od jakiegoś czasu jestem zainteresowany tego typu urządzeniami stosowanymi na świecie i metodami wpływającymi na zmianę pogody, zastanawiam się ile z osób wypowiadających się w komentarzach oddało się literaturze i informacji na działania urządzeń pogodowych zamiast klepać w klawiaturę bez najmniejszego sensu aby wyrazić swoje poglądy na które nie mamy żadnej wiedzy , proponuje wcale nie pisać.
Niby dwudziestu pierwszy wiek a na wsi zabitej dechami średniowiecze. Ojciec mi opowiadali jak to mieszkańcy Bogdanowa przed wojną proboszczowi druty od radia zerwali bo ponoć pioruny ściągały. Był też taki zaklinacz co wychodził za stodołę i deszcz przywoływał. No a w takim Wadlewie do dzisiaj w sowę wierzą.
Jak na razie to konkretne argumenty są tylko po jednej stronie. Ci rolnicy nie przytoczyli żadnego argumentu na poparcie swojej tezy więc sorry ale chyba nie mają pojęcia a się wypowiadają. mam rodzinkę na wschodzie mówią że susza straszna a żadnego działka w pobliżu nie ma. Susza jest winą tylko i wyłącznie takiej pogody a nie jakiegoś działka co w sumie nie wiadomo czy w ogóle działa hehe
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!