To działo jest nieszkodliwe.Miałam takie na placu i jakoś deszcz padał.
Tak pustego wójta jak mamy to nie ma nigdzie. Zesrać się chce aby pokazać że jest najlepszy a przy tym robi kretynów z siebie. Niech zajmie się pracownikami gminy którzy wychodzą z pracy o której chcą.
To może przeciwna strona użyje działa na stonki, mszyce i inne robactwo ( najlepiej nielubiące deszczu ) ?
Podobno tyle już deszcz tam nie padał,że ludzie zaczynają budować domy bez dachów.
Hehe fajnie szyby w domu od działa się trzęsą a cala szklarnia pokryta szkłem obok działa i się jeszcze nie rozpadła Mieszkam w bliskiej okolicy i deszcz pada więc nie wiem z czego ten problem Ludzie chyba nie wiedzą o czym mówią bo kto na tej wsi zna się na technologii Najlepiej jak by co tydzień były nawałnice z gradem to wtedy okoliczni mieszkańcy ucieszyli by się ale ze zniszczonych upraw
najwięcej korupcji w całym kraju jest w łódzkim woj, a najwięcej jest w samej łodzi
Przy okazji jaka stawka godzinowa u Krasonia ?? Elastyczny czas pracy również jest ??
Hoduje się zwierzęta, warzywa się uprawia. Te "rozsady warzyw" to jakieś zwierzątka rozsadzające warzywa od środka? ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!