Zebrac się i ten sprzet zniszczyć i tyle ,ma ten facet pozwolenie na używanie tego?
Nie macie tak źle ja mieszkam obok firmy meblowej ta halasuje dzień i noc i co wy na to interwencja będzie a co dalej nie wiem
Hoduje się zwierzęta, warzywa się uprawia. Te "rozsady warzyw" to jakieś zwierzątka rozsadzające warzywa od środka? ;)
Przy okazji jaka stawka godzinowa u Krasonia ?? Elastyczny czas pracy również jest ??
najwięcej korupcji w całym kraju jest w łódzkim woj, a najwięcej jest w samej łodzi
Hehe fajnie szyby w domu od działa się trzęsą a cala szklarnia pokryta szkłem obok działa i się jeszcze nie rozpadła Mieszkam w bliskiej okolicy i deszcz pada więc nie wiem z czego ten problem Ludzie chyba nie wiedzą o czym mówią bo kto na tej wsi zna się na technologii Najlepiej jak by co tydzień były nawałnice z gradem to wtedy okoliczni mieszkańcy ucieszyli by się ale ze zniszczonych upraw
Podobno tyle już deszcz tam nie padał,że ludzie zaczynają budować domy bez dachów.
To może przeciwna strona użyje działa na stonki, mszyce i inne robactwo ( najlepiej nielubiące deszczu ) ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!